Antena 3 CNN High Tech Viitorul tehnologiei se scrie în Las Vegas. CES 2015 şi-a deschis porţile

Viitorul tehnologiei se scrie în Las Vegas. CES 2015 şi-a deschis porţile

Viitorul tehnologiei se scrie în Las Vegas. CES 2015 şi-a deschis porţile
de O.P.    |    06 Ian 2015   •   07:06

Oraşul Păcatelor, Las Vegas, va deveni timp de patru zile capitala inovaţiilor tehnologice. Astăzi are loc deschiderea oficială a Salonului Consumatorilor de Electronice, unul dintre cele mai mari expoziţii de IT. Jurnaliştii au fost invitaţi să vadă exponatele, cu o zi înainte de inaugurare. 

Peste 160 de mii de oameni sunt asteptaţi să treacă pragul târgului Consumatorilor de Electronicecare se intinde pe o suprafată egală cu 34 de terenuri de fotbal la un loc.

Printre acestea, se numără şi hainele inteligente.

"Există haine care se răcesc în timp ce corpul tău se încălzeşte. Există haine care îţi monitorizează activitatea cardiacă, dacă eşti cardiac. Sau dacă eşti diabetic, îţi măsoară glicemia. E o monitorizare constantă în timp real".

Lenovo se mândreşte că a scos pe piaţă cel mai uşor laptop din istorie. Cu mai puţin de un kilogram, LaVie Z, cu un ecran de 13 inch, ajunge la aceeaşi performanţă ca adversarii de la categoria sa, ce cântăresc cel puţin dublu.

Şi sud-coreenii de la Samsung vin puternic din urmă. Ei au anunţat că vor lansa o nouă gamă de televizoare inteligente Ultra HD, ce se pot curba pentru a avea o imagine ireproşabilă.

Asta pentru că noua gamă va veni în nouă dimensiuni: de la 48 de inch până la 88 de inch, adică peste 220 de centimetri diagonală.

×
Subiecte în articol: ces tehnologie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close