Antena 3 CNN High Tech Vin sărbătorile iar comercianţii aplică reduceri masive la jocurile video. Vezi aici detalii

Vin sărbătorile iar comercianţii aplică reduceri masive la jocurile video. Vezi aici detalii

Vin sărbătorile iar comercianţii aplică reduceri masive la jocurile video. Vezi aici detalii
Sursa foto: Foto: adsoftheworld.com
20 Noi 2011   •   09:01

Şi-au scos armele, au stabilit strategia şi au pornit la atac. Companiile din domeniul jocurilor video s-au pus pe treabă, în perioada sărbătorilor. S-au pregătit cu lansări de produse. Şi se aşteapă la vânzări bune. Dar şi la profit din închirieri. Gamerii care vor să schimbe jocurile de la un weekend la altul le împumută, contra cost.

Sorin nu trebuie să plece de-acasă, ca să se distreze. Şi-a transformat dormitorul într-o sală de jocuri. Aici are tot ce-i trebuie pentru a încerca un concert live, o întrecere de maşini sau o cursă cu skateboard-ul pe zapadă.

Nu regretă că a investit bani în echipamentul necesar. L-a costat cam 2.000 de lei. Cît despre jocuri, le închiriază. Mai ales că în fiecare lună apere câte unul nou.

Se caută jocurile şi în magazinele de specialitate. În perioada sărbătorilor de iarnă, vânzările cresc cu peste 30 la sută, faţă de restul anului. Este şi motivul pentru care toate lansările de jocuri noi sunt programate în această perioadă. Iar oferta este variată. Doamnele pot face gimnastică cu ajutorul unui antrenor virtual, în timp ce domnii pot juca un tenis de câmp - acasă.

Foarte căutate sunt însă jocurile pentru cei mici.

 

×
Subiecte în articol: jocuri online statie imprumut oferta cost
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close