Antena 3 CNN High Tech Viorel Hrebenciuc, la News FM: La Bruxelles, se uită ăia la mine ca la un paria

Viorel Hrebenciuc, la News FM: La Bruxelles, se uită ăia la mine ca la un paria

Viorel Hrebenciuc, la News FM: La Bruxelles, se uită ăia la mine ca la un paria
27 Noi 2007   •   16:21

Viorel Hrebenciuc, liderul din umbră al social-democraţilor, a vorbit despre campanie, UE, dar şi despre o eventuală guvernare a PSD, în direct la News FM. Contactat telefonic de Vlad Petreanu, Hrebenciuc a declarat că ?intrarea PSD la guvernare ar însemna o susţinere mare în Parlament şi ar aduce un an liniştit în 2008. Acum batem un record negativ la absorbţie şi nu e bine pentru ţară. O guvernare PSD ar fi mai bună pentru ţară, fără niciun accent de ironie?.

Unul dintre subiectele atacate de social-democrat a fost cel al absorbţiei fondurilor europene. ?Credeţi că mie îmi e uşor la Bruxelles, când se uită ăia la mine ca la un paria, pentru că nu suntem în stare să ne luăm banii pe care îi vrem?? Războiul dintre palate a escaladat graniţele României şi îşi arată efectele inclusiv la Bruxelles, dar acest conflict ar deveni total insignifiant dacă la guvernare s-ar afla PSD.

În opinia sa, rezultatul euroalegerilor este unul ?acceptabil? pentru PSD. ?Bun ar fi fost dacă eram pe primul loc?, a precizat Hrebenciuc, adăugând că ideea lui Iliescu de a face un nou congres extraordinar nu are nicio şansă de îndeplinire. ?Le-am propus să schimbăm statutul şi să facem congres la fiecare 6 luni, dacă facem pentru fiecare chestiune. Nici nu se pune problema?.

În fiecare după-amiază, de la 16.30, la postul de radio News FM Vlad Petreanu realizeaza ?Blog FM?, o emisiune în premieră pe piaţa radio, un program despre ?blogging, bloggeri&bloggeriţe, blogosferă, blogoree?, după cum declara chiar realizatorul. ?Misiunea emisiunii este de a încuraja, prin exemplul personal al bloggerilor invitaţi la radio, alţi internauţi să se exprime liber, creativ şi spectaculos în blogosferă?, mai spune Vlad Petreanu.

Pe site-ul newsfm.ro puteţi asculta live, 24 de ore din 24, emisiunile postului de radio News FM, care emite pe frecvenţa 89 FM.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close