Antena 3 CNN High Tech Vodafone România reduce tarifele de Internet mobil în roaming

Vodafone România reduce tarifele de Internet mobil în roaming

Vodafone România reduce tarifele de Internet mobil în roaming
28 Aug 2008   •   12:21

Vodafone România anunţă reducerea tarifelor pentru serviciile de date în roaming, cu până la 67%. Începând de joi, 28 august, clienţii Vodafone au la dispoziţie noi oferte de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad, destinat utilizatorilor de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect. Noul serviciu oferă clienţilor variante de tarifare foarte avantajoase, adaptate nevoilor variate de utilizare a serviciilor de Internet mobil în roaming.

Vodafone România lansează noi oferte de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad. Clienţii Vodafone România pot alege unul din pachetele cu tarif zilnic sau cu tarif lunar, începând de la 12 Euro.

"Cu noile pachete de roaming de date, am dorit să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a alege cea mai avantajoasă ofertă, în funcţie de propriile nevoi de utilizare. Vodafone Connect Abroad, pentru utilizatorii serviciilor de date mobile, alături de Vodafone Passport, pentru serviciile de voce, completează oferta unică de roaming a Grupului Vodafone, aducând clienţilor noştri care călătoresc în străinătate o valoare mai mare de utilizare şi un control mai bun al costurilor. De asemenea, aşa cum am anunţat deja, noile oferte Vodafone Connect Abroad aduc reduceri cu până la 67% la tarifele de Internet mobil în roaming", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Din 28 august clienţii Vodafone România pot alege un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunară, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, în afara graniţelor ţării. Vodafone România oferă cea mai extinsă acoperire a serviciilor de date mobile în roaming, la viteze de până la 7,2 Mbps.

Vodafone Mobile Connect Roaming 24h este un pachet care oferă utilizatorilor un tarif zilnic pentru utilizarea Internetului mobil în roaming. Clienţii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 Euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil în 20 de reţele Vodafone. Există de asemenea două pachete de roaming de date cu tarifare lunară: Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 40 Euro / lună, oferă utilizatorilor de date mobile un trafic de 200 BM în roaming, în 20 de reţele Vodafone. Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 Euro / lună, oferă clienţilor un trafic de 200 BM în roaming, în 20 de reţele Vodafone şi alte 18 reţele partenere Vodafone.

Tarifele menţionate în comunicatul de presă nu includ TVA.

Puteţi afla detalii suplimentare despre serviciul de roaming internet aici.


Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close