Antena 3 CNN High Tech WhatsApp introduce o nouă facilitate pentru utilizatori, care va ușura adăugarea contactelor în listă

WhatsApp introduce o nouă facilitate pentru utilizatori, care va ușura adăugarea contactelor în listă

Aplicația WhatsApp va permite adăugarea contactelor prin scanarea codurilor QR, fără a mai fi nevoie de numărul de telefon. Cele mai mai noi versiuni beta de WhatsApp pentru Android şi iOS au primit un update care aduce posibilitatea adăugării contactelor prin coduri QR.

WhatsApp introduce o nouă facilitate pentru utilizatori, care va ușura adăugarea contactelor în listă
Sursa foto: Pixabay
25 Mai 2020   •   20:38

Funcţia, care este disponibilă în versiune beta atât pentru iOS, cât şi pentru Android, poate fi găsită în meniul de setări al aplicaţiei, unde apare opțiunea pentru a afişa propriul cod, precum şi pentru a scana alte persoane.

Codul QR poate fi revocat dacă este distribuit unei persoane căreia utilizatorul nu dorește să îi transmită numărul său.

Noua opțiune va ușura procesul de adăugare de contacte noi, care până acum dădea, de multe ori, bătăi de cap. În acest moment, serviciul se bazează pe adăugarea unui nou contact în agenda telefonului, ceea ce creează un pas suplimentar enervant atunci când utilizatorul vrea să comunice cu cineva doar prin intermediul WhatsApp.

Codurile QR sunt o modalitate mult mai convenabilă de a adăuga pe cineva în agendă, notează The Verge.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: cod QR WhatsApp
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close