Antena 3 CNN High Tech Windows 7 Demo Day, organizat de Microsoft România. Află opţiunile de upgrade şi preţul noului S.O.

Windows 7 Demo Day, organizat de Microsoft România. Află opţiunile de upgrade şi preţul noului S.O.

Windows 7 Demo Day, organizat de Microsoft România. Află opţiunile de upgrade şi preţul noului S.O.
30 Iun 2009   •   19:36

Microsoft România a organizat, marţi, Demo Day, o demonstraţie live a viitorului sistem de operare Windows 7. Versiunea finală a SO-ului va fi lansată pe 22 octombrie, şi în premieră în istoria lansărilor sistemelor de operare Windows, versiunea în limba română va fi disponibilă la doar câteva zile după lansarea mondială ce va avea loc pe 31 octombrie 2009. Demonstraţiile live Windows 7 au fost făcute cu versiunea Release Candidate.

?În perioada dificilă pe care o parcurgem, din ce în ce mai multe companii apelează la serviciile IT pentru a creşte productivitatea cu costuri reduse. Cu noul sistem de operare, Microsoft merge mai departe şi te învaţă să utilizezi PC-ul la capacitatea sa maximă. Windows 7 a fost gândit şi creat pe baza feedback-ului primit de la utilizatori, care consideră că activităţile zilnice trebuie să fie simple, uşoare si eficiente?, a declarat Călin Tatomir, General Manager Microsoft România.


Noul sistem de operare este adaptat tendinţelor momentului şi este compatibil cu utilizatorii şi cu stilul de viaţă al acestora. Windows 7 permite o navigare mai rapidă pe Internet, administrarea de conturi multiple de e-mail, accesul mai uşor la chat-uri, jocuri, schimbul de fotografii, crearea de filme şi prezentări atractive.

Windows 7 necesită un procesor de minim 1GHz, 32 de biţi (x86) sau 64 de biţi (x64), RAM de 1GB (32 de biţi) sau de 2GB (64 de biţi), spaţiu pe disk de 16GB (32 de biţi) sau 20GB (64 de biţi) şi un procesor de grafică DirectXŽ 9 cu driver WDDM 1.0 sau mai mare.

?Prin lansarea la sfârşitul acestui an a Windows 7 pe pieţele globale, Microsoft vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor cu un sistem de operare construit prin feedback-ul utilizatorilor, al celor care au testat Windows 7, şi care este mai rapid, mai simplu, mai dinamic şi mai intuitiv. De asemenea, preţurile de comercializare pentru pachetele Windows 7 vor fi sensibil mai mici decât cele ale Windows Vista iar în Europa va exista o promoţie de preţ foarte atractivă pentru aceste pachete, până la 31 Decembrie 2009?, a spus Tudor Galoş, Windows Business Group Lead, Microsoft România.


Opţiuni de upgrade şi preţuri Windows 7
Window 7 Upgrade Option oferă oricărui cumpărător care achiziţionează un PC cu sistem de operare Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business sau Windows Vista Ultimate, de la un partener OEM sau retail participant în programul de upgrade, posibilitatea să facă upgrade la Windows 7 fără niciun cost adiţional. Acesta este un program global şi va fi valabil până la 31 ianuarie 2010.

în Europa, ediţiile de upgrade ale Windows 7 nu sunt disponibile deoarece acesta nu va conţine Internet Explorer. Însă, sunt oferite, ca promoţie, preţuri de upgrade la licenţele full pentru pachet de Windows 7. Această promoţie va dura până la 31 Decembrie 2009. Preţul estimat al licenţei full de pachet de Windows 7 în promoţie va fi de 119.99 EUR pentru versiunea Home Premium (discount de approx 110 EUR faţă de preţul curent al Windows Vista Home Premium), iar în afara promoţiei va fi de 199.99 EUR, o reducere de 13% faţă de versiunea curentă de pachet Windows Vista Home Premium.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close