Antena 3 CNN High Tech Windows 7 Series, noul sistem de operare Microsoft pentru telefoanele inteligente (FOTO)

Windows 7 Series, noul sistem de operare Microsoft pentru telefoanele inteligente (FOTO)

Windows 7 Series, noul sistem de operare Microsoft pentru telefoanele inteligente (FOTO)
15 Feb 2010   •   17:05

Microsoft lansează luni noul sistem de operare Windows Phone 7 Series, dedicat telefoanelor inteligente. Potrivit Engadget, în afara rebranding-ului Windows Mobile, noul SO 7 Series, care va fi prezentat la Mobile World Congress 2010 de la Barcelona, este unul complet refăcut, cu un nou ecran de start, o altă interfaţă pentru utilizator, Xbox LIVE şi Zune, plus noi şi îmbunătăţite aplicaţii pentru reţelele de socializare.

Nu va mai exista ecranul Start, înlcuit acum de ?tiles? care se mişcă vertical, şi pot fi personalizate pentru acces rapid. Sistemul de operare 7 Series este, conform sursei citate, puternic orientat către reţelele de socializare, cu pagini integrate pentru contacte, care indică, printre altele, updatarea statusului.

Integrarea Xbox va include jocuri LIVE, diverse avataruri şi profile. Pentru noul SO vor fi necesare şi specificaţii tehnice dedicate (CPU cu o anumită frecvenţă şi viteză ? încă nu sunt cunoscute aceste date). Printre partenerii Microsoft se vor număra Dell, Garmin-Asus, HTC, HP, LG, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba şi Qualcomm.




Cei de la Engadget au intrat şi în posesia unui device care rulează noul sistem de operare. Mai jos, câteva fotografii cu sistemul de operare Windows 7 Series în acţiune.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microsoft windows
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close