Antena 3 High Tech YouTube a lansat canalele pe bază de abonament

YouTube a lansat canalele pe bază de abonament

10 Mai 2013   •   11:24
YouTube a lansat canalele pe bază de abonament
Sursa foto: Foto: www.socialmediadelivered.com
YouTube, site-ul de conţinut video deţinut de Google, a lansat proiectul canalelor plătite, pe bază de abonament. Canalul oferă clienţilor, contra cost, conţinut de film şi televiziune în regim profesionist, în concurenţă cu servicii precum Netflix, relatează Bloomberg.

Pentru început, serviciile plătite vor fi disponibile în regim limitat, cu 30 de canale partenere, variind de la "Sesame Street" la "Ultimate Fighting Championship". Preţul va fi de aproximativ 2,99 dolari pe lună pentru un canal.

Primele 30 de canale plătite disponibile pe YouTube fac parte dintr-un program pilot. Canalele vor oferi clienţilor o perioadă de probă de 14 zile, iar în unele cazuri abonamentul anual va presupune un discount.

Vânzările generate din abonamente vor fi împărţite între YouTube şi titularii canalelor.

Potrivit analiştilor bâncii Barclays, YouTube va înregistra în acest an venituri de 3,6 miliarde de dolari şi are o valoare de piaţă de până la 21,3 miliarde de dolari. 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close