Antena 3 CNN High Tech YouTube a lansat o aplicație nouă pentru iPhone, după ce Apple a renunțat la aplicația preinstalată

YouTube a lansat o aplicație nouă pentru iPhone, după ce Apple a renunțat la aplicația preinstalată

YouTube a lansat o aplicație nouă pentru iPhone, după ce Apple a renunțat la aplicația preinstalată
de N.B.    |    11 Sep 2012   •   12:02

La câteva zile înainte de lansarea noului iOS 6 pentru iPhone, sistem de operare care vine fără aplicația YouTube pereinstalată, Google a lansat o nouă versiune a aplicației pe iTunes.

Noua aplicația va fi lipsită de vechile limitări și zeci de mii videouri vor putea fi vizualizate. Marea schimbare este capacitatea de a vizualiza video-uri ale marilor case de producție muzicală, schimbare făcută posibilă de prezența publicității, interzisă în vechea variantă proiectată de Apple.

Luna trecută, Apple a anunțat că renunță la aplicația YouTube, dar utilizatorii produselor Apple vor putea să vizualizeze clipuri via browser sau prin intermediul unei aplicații separate. Aplicaţia YouTube a fost dezvoltată de Apple pe baza unei licenţe de la Google şi este inclusă pe iPhone încă din 2007, de la lansarea primului model al familiei de smartphone-uri.

Pentru YouTube, această mutare a celor de la Apple a însemnat că vor putea aduce utilizatorilor de iPhone aplicația rezervată până acum celor care folosesc Android, o aplicație cu mult superioară celei oferite de Apple până în prezent.

×
Subiecte în articol: iphone iPad Apple
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close