Antena 3 CNN High Tech YouTube a lansat un serviciu online de închiriere video în Marea Britanie

YouTube a lansat un serviciu online de închiriere video în Marea Britanie

YouTube a lansat un serviciu online de închiriere video în Marea Britanie
10 Oct 2011   •   11:53

YouTube a lansat un serviciu online de închiriere video în Marea Britanie, oferind internauţilor sute de filme celebre printre care "Cavalerul negru" şi "Profesioniştii crimei", informează Media Guardian.
   
Cinefilii din Marea Britanie pot închiria filme noi la preţul de 3,49 lire (4 euro) şi filme mai vechi la preţuri cuprinse între 2,49 lire (2,87euro) şi 3,49 lire (4 euro).
   
YouTube a semnat contracte de distribuţie online, specific pentru Marea Britanie, cu studiouri de film precum Sony Pictures, Warner Bros, Universal şi Lionsgate.
   
Marea Britanie este a treia mare piaţă, după Statele Unite ale Americii şi Canada, în care YouTube îşi lansează serviciul de închiriere de filme.
   
YouTube şi-a lansat serviciul video-on-demand în SUA în luna mai, această iniţiativă făcând parte din strategia companiei de a se îndepărta de imaginea de site dedicat videoclipurilor scurte, de o calitate precară, realizate de internauţi.
   
Potrivit unor date făcute publice în luna iunie de compania de cercetare de piaţă Nielsen, YouTube are peste 100 de milioane de vizitatori.
   

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close