Antena 3 CNN High Tech „Zici că a fost asamblat lângă tava cu nisip în care îşi fac pisicile nevoile”. Problema bizară cu care se confruntă Dell

„Zici că a fost asamblat lângă tava cu nisip în care îşi fac pisicile nevoile”. Problema bizară cu care se confruntă Dell

„Zici că a fost asamblat lângă tava cu nisip în care îşi fac pisicile nevoile”. Problema bizară cu care se confruntă Dell
Sursa foto: Foto:www.geekosystem.com
31 Oct 2013   •   11:31
Persoanele care au achiziţionat noul Dell Latitude 6430u au luat cu asalt forumurile de suport tehnic ale companiei. Clienţii se plâng de aceeaşi problemă: cu toate că, din punct de vedere tehnic, aparatul este ireproşabil, laptopul miroase a... urină de pisică.

Noul 6430u miroase groaznic”, însă aparatul în sine „este grozav”, spune un client al companiei Dell. „Zici că a fost asamblat lângă tava cu nisip în care îşi fac pisicile nevoile”, a mai spus clientul, potrivit independent.co.uk.

Şi alţi utilizatori susţin că s-au confruntat cu probleme similare şi că, în necunoştinţă de cauză, au dat vina pe pisicile lor.

Tehnicienii de la Dell au răspuns numărului mare de plângeri din partea clienţilor, recomandându-le oamenilor să cureţe aparatele cu şerveţele şi aer comprimat. În momentul în care au realizat că metoda recomandată este ineficientă, reprezentanţii companiei au lansat o investigaţie pentru a descoperi cauza reală a problemei.

Problema a fost investigată şi compania Dell a stabilit faptul că mirosul nu are nicio legătură cu urina de pisică sau cu alte substanţe biologice. Testele au arătat, de asemenea, că sănătatea utilizatorilor nu este pusă în pericol”, a precizat un tehnician Dell.

Trebuie să sunaţi la suportul tehnic Dell din ţara dumneavoastră şi tehnicienii vă vor spune ce trebuie să faceţi. În mod normal, problema ar trebui să poată fi rezolvată prin înlocuirea suportului pentru palmă. Asiguraţi-vă că laptopul dumneavoastră se află în garaţie”, a precizat Joey Chong , un reprezentant Dell.

Această problemă a ajuns şi subiect de glumă printre utilizatorii Dell. „Deci Dell Latitude 6430u înseamnă, de fapt, Dell Latitude 6430 URINĂ?” a glumit un internaut.


 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close