Antena 3 CNN Horoscop 24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Vorbe de suflet pentru Pești, o zi specială pentru Raci

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Vorbe de suflet pentru Pești, o zi specială pentru Raci

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Toată lumea vrea să își încarce bateriile, iar pentru asta, Luna în Vărsător ne spune să facem activități inedite. Să încercăm și ceva nou.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Vorbe de suflet pentru Pești, o zi specială pentru Raci
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   09:52

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot accepta invitația unui prieten de a ajunge într-un loc pe care nu l-a mai vizitat sau cine știe ce activitate inedită. Încearcă lucruri noi!

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, o festivitate sau o întâlnire în familie și cu prietenii care pică foarte bine acum. Chiar ei pot fi organizatorii.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii se gândesc la deplasări și le pot face, fie cu gândul, unii dintre ei, îmbogățindu-și sufletul, fie chiar fac o vizită și le prinde foarte bine.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, programul este făcut de partenerul de viață sau se lasă ghidați de o persoană din anturajul lor care vine cu propuneri și ar fi bine să îndrăznească și ceva mai special.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua se anunță foarte dinamică. Ei vin cu idei, au chef de tot felul de năzdrăvănii și de spirit de aventură și, cel mai probabil, în afara orașului. Dar este bine până la urmă. Atenție pentru cei care șofează.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au ceva de lucru sau fac tot felul de servicii persoanelor pe care le iubesc și surprind în felul acesta și se încarcă de recunoștința celorlalți, de iubirea pe care o aduc. Dar și lucrează sau îmbină utilul cu plăcutul.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, distracție și spirit de curtoazie. Așa că le-ar prinde bine anturajul unor persoane care știu să le aprecieze talentele, capacitățile. Îi mai și laudă. Și au parte și de ceva aventuri.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, mai mult în casă se produc acțiunile și nu este rău așa. Consens familial, discuții constructive. Se simt bine și doar dacă stau în vârful patului și se uită la filme.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi dinamică, vești, prieteni. Și ei se duc la prieteni apropiați, și alții vin la ei. Află tot felul de lucruri și, într-un fel pentru ei, asta este o zi minunată dacă sunt conectați la ce se întâmplă în societate.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, cheltuieli de dragul unor persoane, pentru casă, pentru confort. Scot ceva bani din buzunar, dar își fac și lor o bucurie, și celor din jur. Sunt cheltuieli practice, utile.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au dispoziții schimbătoare, nu este după-amiaza cum este dimineața, dar ziua este parcursă într-un ritm potrivit pentru ei. Important este să facă lucruri care le atrag atenția, le pun mintea pe roate și le bucură sufletul. Deci, ceva mai special, inedit și îndrăzneț.

24 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate aduce relaxare sufletească sau împăcare sufletească dacă e vorba de relația cu cineva pentru că se spun, mai ales după-amiază, multe vorbe frumoase pentru suflet pe care le pot auzi, dar le pot și împărtăși.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close