Antena 3 CNN Horoscop 31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un mare secret, Gemenii se bucură de iubire

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un mare secret, Gemenii se bucură de iubire

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi a diplomaţiei. Dacă vrem să ne apărăm interesele, trebuie să ştim mai întâi ce interese au ceilalţi şi de ce se tem.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un mare secret, Gemenii se bucură de iubire
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2021   •   08:59

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte mult fler în tot felul de negocieri şi afaceri. Intuiţia îi avertizează în legătură cu dorinţele sau temerile celorlalţi.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, lucrurile se discută destul de transparent. Vor afla nemulţumirile celor din jur, poate nişte critici şi nişte observaţii, dar până la urmă lucrurile se aranjează şi apar soluţiile.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii au nevoie de soluţii practice pentru problemele care apar şi poate chiar se consultă cu o persoană cu mai multă experienţă şi dornică să salveze şi să ajute. Important este să se plângă când au nevoie de ajutor.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce romantism sau nostalgii. E ca şi când s-ar pregăti de vacanţă. Îşi iau bilet sau îşi pregătesc bagajele. Primesc veşti de la persoane pe care nu le-au văzut demult sau aflate la mare distanţă.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce aranjamente foarte bune în familie sau pentru viaţa lor personală, materială sau financiară sau în legătură cu planurile pe care le fac. În tot cazul, se gândesc la interesele lor, mai ales cele de viitor.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, şedinţe, discuţii, negocieri. Sunt foarte abile, ştiu să lămurească, să clarifice lucruri sau să puncteze elementele esenţiale. Flerul este foarte important.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Blanţe, bani astăzi pe care îi pot dobândii datorită muncii lor, dar o muncă ce se face cu ajutorul echipei. Este important să îi motiveze pe oameni sau să ridice pe cineva care are nevoie de ajutor.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii pot avea o zi minunată. Vorbe bune, duioșie, tandrețe, pentru cei care caută dragostea, pentru alţii, soluţii ingenioase. Sunt foarte simple, dar sunt foarte ingenioase, necostisitoare pentru activitățile pe care le furnizează. Relație bună cu copiii. 

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de tact şi discreţie. Află secretele, gândurile sau temerile celorlalţi. Discuţii alinătoare în familie, sprijină pe cineva.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, prietenii sunt subliniaţi, mai ales în cea de-a doua parte a zilei. Întâlniri frumoase, dar şi discuţii de la suflet la suflet.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au putere să facă lucrurile aşa cum îşi doresc, să îşi arate calităţile şi asta duce la rezultate foarte bune astăzi sau la câştiguri materiale şi financiare.

31 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce confirmări. Li se dă dreptate, lucrurile pe care le-au făcut se confirmă, au făcut bine. Spre finalul zilei vin şi ceva veşti de bani.

O zi minunată pentru fiecare dintre noi, mai ales dacă ne ascultăm intuiţia, flerul şi îi ascultăm şi pe ceilalţi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close