Antena 3 CNN Horoscop Aceasta este cea mai norocoasă zodie. Cum au calculat specialiştii cine are succes în viață

Aceasta este cea mai norocoasă zodie. Cum au calculat specialiştii cine are succes în viață

Pentru unii dintre noi, horoscopul este o simplă invenţie, previviunile zilnice fiind adesea luate în râs. Pentru alţii, horoscopul înseamnă multă muncă şi ore de studii, pentru a înţelege cum se fac previziunile, cum se aliniază planetele sau cum se află ascendentul şi cât de important este el.

Aceasta este cea mai norocoasă zodie. Cum au calculat specialiştii cine are succes în viață
Sursa foto: Pixabay
de Denisa Nedelcu    |    02 Iul 2020   •   12:20

În orice categorie ne-am afla fiecare dintre noi, cu siguranţă s-a întâmplat ca măcar o dată previziunile zilnice sau cele ale semnului zodiacal să ni se potrivească. Specialiştii au mers mai departe şi spun că au descoperit faptul că există o legătură între zodie şi şansele de a avea noroc în viaţă.

Cei care s-au ocupat de asta sunt câţiva specialişti care susţin că, după ce au realizat un studiu la Universitatea Connecticut (SUA) și l-au publicat apoi în revista de specialitate "Comprehensive Psychology", au găsit o legătură directă între zodie și rata de succes în viață, potrivit lyla.ro.

"După analize elaborate, oamenii de ştiinţă au constatat că zodia cu cel mai mare succes în viaţă este cea a Vărsătorului!", potrivit lui Mark Hamilton, cel care s-a ocupat de studiul care a analizat drumul în viaţă a circa 300 de personalităţi din lumea politică, ştiinţifică, sportivă.

"Motivul principal ţine de caracteristicile speciale ale acestui semn zodiacal, în comparaţie cu altele. Vărsătorii sunt caracterizaţi drept "străluciţi", cu un "simţ de inovaţie foarte dezvoltat", dar şi cu o energie şi gândire pozitive", se mai arată în studiu.

Alte zodii care ar putea fi considerate norocoase sunt Gemenii, Leul, Balanţa, Săgetatorul şi Berbecul. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mark Hamilton
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close