Antena 3 Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: Din punct de vedere astral, vine o perioadă ca un teren de război

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: Din punct de vedere astral, vine o perioadă ca un teren de război

de Gabriel Dano    |    23 Iun 2020   •   07:07
Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment teribil: Din punct de vedere astral, vine o perioadă ca un teren de război
Sursa foto: Antena 3

Duminică dimineaţa românii au putut vedea, timp de 20 de minute o eclipsă de Soare, însă doar în faza ei parţială. Pentru ţara noastră, aceasta este o durată medie, de aproximativ 45 de minute. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit, duminică, la Antena 3 despre efectele eclipsei de soare asupra zodiilor.

Interesant este ce spune astrologul despre influența acestei eclipse de soare asupra politicienilor.

"Undeva probabil până spre începutul anului viitor, undeva până în ianuarie, nu sunt niște planete prea prietenoase, însă motivele pentru care trec aceste influențe energetice pot fi diferite. Și pot fi schimbabile între ele, adică planurile se fac pe termen destul de scurt.

Arată ca un teren de război, fie că trebuie să fie pregătiți pentru orice intervine, fie probabil pentru că se vor mai produce anumite atacuri", a spus Cristina Demetrescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close