Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu: Hiperconjuncția istorică ce aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni

Astrologul Cristina Demetrescu: Hiperconjuncția istorică ce aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni

Astrologul Cristina Demetrescu are vești proaste pentru cei care sperau ca următoarele luni ale lui 2022 să fie mai liniștite și să ne găsim cumva echilibrul în a doua parte a acestui an agitat. Din păcate, o aliniere bizară de planete dă peste cap planurile omenirii de a trece peste crizele care lovesc în domeniile cheie. Și nici finalul războiului declanșat de Vladimir Putin nu se întrevede.

Astrologul Cristina Demetrescu: Hiperconjuncția istorică ce aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    03 Aug 2022   •   20:37

"Nu e o vară liniștită. De unde atâta vară liniștită? Mai sunt și alte probleme pe planeta asta de care trebuie să ne preocupăm în afară de război. Și, într-adevăr, lucrurile cam așa s-au întâmplat, dar aș spune că ce-a mai rămas din anul acesta, ca să dau o perspectivă un pic mai amplă, cred că septembrie și decembrie sunt mai liniștite.

August este puțin mai agitat. E o matrice formată dintre lunile, iulie și luna august, în care destinul, care practic creează anumite predestinări pe zodia Taurului, care este zodie de pământ, are legătură cu resursele pe care le folosim, are legătură cu această criză de resurse și criză financiară despre care tot se vorbește.

Destinul vine o dată la 18 ani pe această zodie. În 1929, când a fost marea criză economică, de exemplu, destinul era tot în această zodie. Sunt cicluri destul de normale, doar că în această perioadă se întâlnește cu planeta Uranus și, în zilele astea în care noi discutăm, este o conjuncție la grad maxim între destin, Uranus și Marte. Uranus și Marte se consideră a fi, totuși, doi malefici care pe o zodie cum este Taurul, care necesită stabilitate, fiind o zodie venusiană care trebuie să ne vorbească despre bine, despre liniște, despre abundență, despre cu ce ne hrănim, câți bani avem și așa mai departe, această energie este destul de turbulentă și este o conjuncție istorică în care Uranus, fiind o planetă extrem de intempestivă și cu rol de a crea evenimente bruște, neașteptate, evident că pe foarte mulți ne poate lua prin surprindere.

Eu aș zice că această hiperconjuncție vine cu efectele a ceea ce s-a întâmplat practic cam de la sfârșitul anului trecut, adică tot acest an zăpăcit, agitat în felul în care s-a manifestat acum, din luna august începe să-și resimtă efectele", a spus Cristina Demetrescu, în emisiune Voi cu Voicu, moderată de Mirela Voicu.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu | Schimbări radicale, dar și blocaje și tensiuni pentru multe zodii

Cristina Demetrescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea "Voi cu Voicu" previziunile astrologice pentru toată vara lui 2022.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecii sunt responsabili pentru curajul și independența pe care o pot dobândi și pe care o pot câștiga în această perioadă.

Deci, în mod normal, ar trebui nu doar să nu rateze oportunități, că oportunitățile nu sunt ca niște pescăruși care zboară în fiecare zi pe lângă geamul nostru.

Oportunitățile se mai și caută. Jupiter în Berbec nu face decât să deschidă cumva viziunea. S-ar putea să își dorească mai multă libertate decât își pot permite din punct de vedere financiar și atunci ar fi o invitație foarte bună, tot de la Jupiter în Berbec, de a deveni mai independenți.

Sigur că viața lor personală se poate schimba, pentru că el aduce modificări bune și de iubire, și de căsătorie, și de copii și sunt niște schimbări care pot apărea, dar nu poți avea totul fără a ieși cumva din zona de confort.

Iar cu Marte retrograd au probleme fix în comunicare - să nu genereze niște discuții, niște certuri, să fie atenți la examene, la contracte. Atenție cu mașina. Nu ne luăm mașină când este Marte retrograd. Apare și pe site-ul meu când este Marte retrograd.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Taur

Taurul este cel care deține toată această energie turbulentă, că de la Taur pleacă toată această agitație. Să fie mai atenți cu riscurile, să spunem, în această perioadă.

Ei îl au pe Jupiter pe sănătate și atunci pot beneficia de această planetă bună pentru vindecare, pentru a primi sfaturi bune, pentru a găsi terapeuți buni, atât din punct de vedere al opat, cât și alternativ, pentru starea de bine, pentru liniște, pentru găsirea cauzelor care le dă cumva peste cap tot metabolismul, deci este foarte bun din punct de vedere medical.

Stau bine din punct de vedere profesional, dar pentru că au această energie anarhică și turbulentă, este foarte posibil să nu știe să se adapteze noilor provocări. Deci marea marele blocaj apare atunci când ei trebuie să se cocoațe undeva, dar nu știu unde au pus scara și atunci trebuie cumva să se adaptează din timp și să nu lase lucrurile cumva pe ultima sută de metri.

Marte retrograd le poate aduce cheltuieli, îi face și activi din punct de vedere al investițiilor. Dar dacă intră pe domenii pe care nu le cunosc la un moment dat s-ar putea să-și prindă urechile. Adică ne apucăm să investim în criptomonede, dar nu știm nimic despre chestia asta.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii, sunt ajutați, protejați, stau foarte bine în cercul de cunoscuți, de prieteni, oportunități, ideea de a-și găsi locul sub soare, cum s-ar spune, din punct de vedere social, cu ceea ce știu ei să facă cel mai bine.

Au noroc, succes și sunt apreciați. Dar, Marte și mai ales Marte retrograd poate să-i facă un pic mai agitați.

Unii sunt activi și atunci este foarte bine că acest Marte le aduce atitudine, e bun poate pentru sportivi, dar pentru cei care consumă prea multă energie vorbind, s-ar putea să le aducă o imagine proastă, s-ar putea să-i bage în niște conflicte.

Tensiunea la Gemeni are legătură cu lipsa lor de expansivitate, adică, în momentul în care ți se pare că ai un blocaj, trebuie să încerci să devii mai expansiv puțin, pentru că expansiunea o testăm aproape zilnic atunci când vrem să citim altceva decât ne interesează pe noi, când vrem să purtăm o discuție, să aflăm ceva nou, să călătorim într-un loc nou, să înțelegem o religie despre care nu știm nimic, dar pe care o judecăm. Și această lipsă de expansiune s-ar putea ca pe ei să-i limiteze.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racul are foarte mult ajutor de la Jupiter pe parte profesională, atât cei care sunt angajați undeva, cât și cei care dobândesc poziții noi în această perioadă, cât și cei care vor să își facă un nume sau un renume prin activitățile proprii pe care le au.

Blocajul vine cumva din teama Racului de a își valorifica resursele.

De ce spun că apare acest blocaj? Pentru că cei care nu fac exercițiul acesta de vreo 2 ani de când se produc aceste cuadraturi, deja la ultima tensiune s-ar putea să fie puși în fața faptului împlinit, adică, de exemplu, un Rac are o abilitate, rămâne fără job pentru că îl are pe Jupiter pe carieră, dar asta înseamnă că trebuie să ducă către noi provocări, pentru că e Jupiter în Berbec și atunci, dacă nu ești pregătit și primul lucru pe care îl face este să intri în panică, este foarte posibil să te ia pe nepregătite.

Marte retrograd și Marte în general va sta 7 luni pe sănătate, dușmani.

Atenție să nu deschidă anumite conflicte. E posibil să trezească niște spirite mai puțin benefice. Și pe Marte retrograd nu se fac intervenții chirurgicale. Să se mai intereseze când e retrograd, cănd nu e retrograd. Ori fac acum, ori fac după 13 ianuarie aceste intervenții.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Leu

Pentru Lei Jupiter este poziționat pe o casă expansivă care ține de străinătate, călătorii, oportunități care vin din din alte țări, poate chiar căsătorii, cererii în căsătorie.

Ideea de a pleca, de a emigra, au legătură cu studiile, alte forme de studii, examene mai grele, dar chiar și deschiderea Leului către planul spiritual.

Blocajul vine din legăturile conjugale, dacă există, parteneri, acolo unde un Leu nu este independent și are aspecte foarte bune pe carieră, pe lupta lui pentru a urca în această perioadă, dar i se pun bețe în roate.

Deci, atunci când partenerul de viață nu te susține, ci doar îți consumă energia, atunci Leul s-ar putea să trebuiască să ia niște decizii mai radicale.

Iar Marte este retrograd și este 7 luni de zile pe zona prietenilor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să se mai strice puțin această ierarhie a prieteniilor și să mai să îi mai lase în urmă din cei pe care i-a cunoscut până în momentul de față.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioara

Fecioara are o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care poate să își valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adică nu banii din salariu sunt bine aspectați, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, moșteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura.

Sunt câteva aspecte legate de Marte în zona relațiilor cu șefii, cu tatăl, cu autoritățile, pe care probabil le va rezolva mai greu și vor genera nervozitate.

În ceea ce privește blocajul Fecioarei, acesta constă în calificarea ei, adică ideea de a sălta un pic în sus în profesia pe care o face. Ține de studii, de pregătire, poate chiar de o limbă străină - vor ceva mai mult, trebuie să învețe.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Balanța

Jupiter le aduce Balanțelor aspecte bune în alianțe, căsătorii. Sigur, pot exista căsătorii, pot exista înțelegeri, parteneriate noi, persoane care salvează Balanța atunci când Balanța vrea să iasă dintr-un alt parteneriat.

Întotdeauna își caută, să zicem, un un aliat, să meargă mai departe, dar poate să îi ajute și să-și rezolve anumite probleme în relațiile proaste, adică el este un ajutor general în relațiile Balanțelor.

Este bun și pentru cele care au așteaptă soluții în instanță, de exemplu, care au anumite procese, dar și pentru cele care se bazează în activitatea lor pe clientelă.

Sunt într-o perioadă de schimbare majoră și blocajul lor constă și atunci când cumva nu au respectat această, să zicem, lege, teorie că nu este bine să amestecăm dragostea și banii. Cei care cumva ies din anumite relații s-ar putea să aibă de împărțit,

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Este o perioadă bună din punct de vedere profesional. Jupiter în Berbec le aduce și job-uri noi, și proiecte noi și idei noi, și acțiuni independente, și activități independente, și noroc și succes, bucuria de a munci.

Este bun și din punct de vedere al sănătății, din punct de vedere medical.

Sunt cumva probleme în ceea ce privește neînțelegere cu partenerii de viață, în ceea ce privește averea sau un patrimoniu comun, atunci când depinzi de cineva.

Marte retrograd este pe un sector al banilor. Atenție la cheltuieli, dar nu la orice gen de cheltuieli, la amenzi, la unele accidente, avarii. Marte pentru Scorpioni, deși este aliatul lor, adică este patronul lor, este într-o poziție foarte proastă.

Este într-o poziție foarte păguboasă și atunci poate să fie și violență. Poate fie să se plece de la violență verbală și să se ajungă la alte lucruri, poate chiar la plângeri penale.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt ajutați de Jupiter pentru că este în aspecte de foc, pe zodia Berbecului, pe un sector drăguț, simpatic, al iubirii, al copiilor, al creativității, al distracției, al timpului liber bine petrecut, cel puțin din punctul ăsta de vedere și din punct de vedere al unei veri Săgetătorul poate să fie mai bine aspectat.

La el pot apărea blocaje și probleme de sănătate și este într-o perioadă în care trebuie să învețe, să se specializeze, pentru că poate apărea un blocaj al evoluției lui undeva pe plan profesional.

Adică nu poate merge mai departe, nu-și poate valorifica ceea ce știe până acum pentru că nu știe suficient sau pentru că nu și-a dat un examen sau pentru că nu și-a dat un grad. Marte stă pe casa căsătoriei 7 luni de zile.

Da, și acolo unde va retrograda un Marte în Gemeni bineînțeles că produce multe probleme legate de certuri, de discuții și de neînțelegeri.

E zeul războiului și pe o zodie a comunicării cu asta se ocupă. Săgetătorii vor fi provocați 7 luni de zile începând cu 21 august și terminând cu 25 martie 2023 Cum vor face față? Nu știm, pentru că, în general, pe zodiile duble, aceste aspecte creează foarte multă nervozitate.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Pentru Capricorn, Jupiter este în zona patrimoniu, casă familie - îi ajută să se stabilească, să-și rezolve tot felul de probleme patrimoniale, chiar și mai vechi, cu tot felul de moșteniri bătrânești, mai greu de de finalizat.

Tensiunile lor sunt în zona creativității. Sunt foarte stricți, foarte rafinați pe tot felul de lucruri pe care vor să le încerce și probabil dacă nu dețin câteva tehnici de de marketing sau nu știu să facă comerț, adică nu știu să își vândă marfa, cum s-ar spune, se pot bloca în ideologiile lor în așa fel încât nu pot trece la nivelul următor.

Adică se pot lansa în tot felul de proiecte noi, dar trebuie să înțeleagă că până câștigi piața sau până te faci cunoscut, trebuie cumva să ai și o metodă un pic mai smerită.

La ei zona creativă este foarte intensă, dar blochează cumva sectorul acesta financiar. Marte retrograd pentru Capricorni este undeva în zona sănătății - și ei trebuie să fie atenți la sănătate, la intervenții chirurgicale.

Nu se fac pe Marte retrograd. În relațiile de serviciu, cu subordonații, subalternii, colegii de serviciu, acolo se poate crea o atmosferă destul de neplăcută, pentru că Marte în Gemeni generează blocaje de comunicare.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt ajutați de Jupiter în zona comunicării: interviuri, să scrie, să predea, să-și valorifice tot ce știu ei mai bun pe partea de comunicare, dar pot trece și la nivelul acesta mai creativ, în ideea în care, pe baza comunicării, încep să schimbe ceva din munca pe care o fac, efectiv să scrie.

Pot obține ce vor ei prin prin comunicare, mai ales că sunt într-o perioadă mai plină de provocări.

Tensiunile vin de la faptul că nu-și găsesc neapărat locul. Dacă, de exemplu, au discuție cu cineva cu care locuiau și trebuie să se mute sau nu-și găsesc locul, nu-și găsesc orașul, nu-și găsesc casa, este o energie un pic mai turbulentă, care o să-i supere puțin, pentru că este și poziționată cumva în partea de jos a zodiacului, care le mănâncă energia.

Dar până în martie anul viitor cât Saturn mai stă pe zodia lor, mai ales acum, pe ultima sută de metri, pentru cei care cumva nu au făcut niște eforturi să-și schimbe viața, probabil că ultimele luni vor fi mai intense, dar cu siguranță trebuie să se adapteze acestei perioade, iar Marte le face puțin necazuri în plan sentimental, pentru că scade puțin vibrația.

Nu este vorba despre iubiri ca în filme, este vorba mai mult despre atracție, este vorba despre nevoi egoiste și s-ar putea să fie un pic nemulțumiți de ceea ce găsesc în plan sentimental sau să apară mai multe discuții.

Horoscop vara 2022, cu Cristina Demetrescu, pentru Pești

Zodia Pești poate să fie în formă pentru a face bani, pentru a se lansa în tot felul de proiecte noi, să își facă activități independente, adică să părăsească anumite job-uri pe care le-au făcut până în momentul de față, să nu mai lucreze pentru alții, să lucreze pentru ei, să-și facă curaj, să-și manifeste și să se să-și exprime talentele sau să-și facă puțin management în propria activitate și să câștige mai bine.

Blocajul vine de la faptul că nu pot comunica suficient de bine în așa fel încât să scape de anumite legături, de anumite atașamente care cumva îi fac prizonieri. Peștii foarte greu își rezolvă aceste probleme.

Probabil că după luna martie anul viitor va realiza destul de târziu că doar comunicând și punând problema corect și sincer ar putea să facă puțină ordine și în cercul de prieteni și să-și recapete anumite drepturi. Marte se așează cumva pe zona casă, familie, probleme, acolo, discuții, să-și păzească mai bine casa, să-și protejeze anumite obiective.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close