Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment despre Mercur retrograd. Cele mai afectate zodii

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment despre Mercur retrograd. Cele mai afectate zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni privind efectele lui Mercur retrograd asupra zodiilor.

Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment despre Mercur retrograd. Cele mai afectate zodii
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    02 Sep 2022   •   21:25

„Toată perioada aceasta, până în luna noiembrie, din șapte în șapte zile, când ajunge Luna și completează aceste conjuncții mai turbulente, care mai ales pe cei care avem un program bine stabilit. Ne stresează că nu știm ce se întâmplă.

Sunt relaxați cei care nu se bazează pe anumite programe, oamenii liniștiți care să își trăiască viața așa cum vine. Venus este în zodia Leului, asta aduce multă bucurie, noroc, lecții noi de dragoste.

Mercur, planeta mentalului și a comunicării, schimbă zodia pe 27 august. Trece din Fecioară în Balanță. Atenție la detalii, la amănunte. Lucrurile importante nu le trecem cu vederea. Marte intră în zodia Gemeni și o să stea până pe 25 martie. Atenție la viteză, la acte, la pierderi, la furturi”, a dezvăluit Cristina Demetrescu la un post TV.

Berbec

Berbecii au noroc în dragoste, iar cei care au o vârstă restabilesc legăturile cu copiii sau cu nepoții. Venus va fi aliatul femeilor care își doresc copii sau să-și întemeieze o familie.

Taur

Venus le aduce Taurilor mai multă socializare. Pot să-și cheme prietenii la un grătar, să le arate mobila noua. Cei aflați în căutarea unei locuințe, vor primi ajutor să găsească ceva frumos și pe gustul lor.

Gemeni

În cazul Gemenilor, Venus îi ajută foarte mult la comunicare. Pot lua niște cursuri de scriere creative. Pot da anumite examene sau să se înscrie la studii. Stau foarte bine la capitolul dragoste.

Rac

Racul își echilibrează bugetul. Le intră bani în cont din diferite surse, de la părinți, poate vând o bijuterie sau recuperează o datorie. Mai mult, pot achiziționa lucruri de valoare, care să le rămână peste ani.

Leu

Leul beneficiază cel mai mult de acest Venus. Este în centrul atenției, arată bine și se simte bine. Are chef de dragoste și este generos. El este cel care s-ar putea să-i adune pe oameni, foarte mulți depind de el și de energia lui bună.

Fecioară

Venus le ajută pentru sănătate. Se odihnesc mai bine. Au gândurile lor care le ajută, poate au aflat ceva sau trăiesc o iubire secretă.

Balanță

Balanțele au suport, sunt protejate atât astral, cât și de prieteni. Primesc invitații, propuneri și ponturi. Trebuie să participe acolo unde sunt chemați, deoarece asta îi va ajuta.

Scorpion

Scorpionul are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și de prestigiu. Devine cetățeanul fruntaș, face ceva bun și este apreciat.

Săgetător

Săgetătorilor li se deschid drumuri. Venus este pe casa călătoriilor în străinătate. Unii se hotărăsc ce facultate vor să facă, ce examene vor să dea și ce vor să facă în viitor.

Capricorn

Capricornilor, Venus le aduce bani. Chiar dacă au un salariu fix, beneficiază de tot felul de investigații, reduceri. Este bine să negocieze.

Vărsător

Este într-o perioadă foarte bună, devine optimist. Cei care sunt căsătoriți se simt bine cu partenerul de viață, vor să facă un copil, să reaprindă flacăra iubirii.

Pești

Venus le aduce sănătate Peștilor. Se simt bine, găsesc terapii care să-i ajute. Foarte mulți nativi trebuie să-și aducă aminte de înclinația către artă și să-și descopere talentul.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Mercur Retrograd
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close