Antena 3 CNN Horoscop Camelia Pătrăşcanu dezvăluie efectele asupra zodiilor produse de eclipsa de Soare şi Lună Nouă de pe 8 aprilie 2024: "Leii sunt ajutaţi cu claritate, Peştilor li se cere să renunţe la modestie"

Camelia Pătrăşcanu dezvăluie efectele asupra zodiilor produse de eclipsa de Soare şi Lună Nouă de pe 8 aprilie 2024: "Leii sunt ajutaţi cu claritate, Peştilor li se cere să renunţe la modestie"

Un fenomen dublu astrologic foarte important se va produce pe data de 8 aprilie 2024. Camelia Pătrășcanu a explicat cum va influenţa Eclipsa de soare şi Lună Nouă nativii zodiacului.

Camelia Pătrăşcanu dezvăluie efectele asupra zodiilor produse de eclipsa de Soare şi Lună Nouă de pe 8 aprilie 2024: "Leii sunt ajutaţi cu claritate, Peştilor li se cere să renunţe la modestie"
Sursa foto: Facebook Camelia Pătrăşcanu | GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   08:00

Fenomenul dublu astrologic de Eclipsa de soare şi Lună Nouă va începe seara pe data de 8 aprilie şi se încheie pe 9 aprilie la prânz, însă, potrivit astrologilor, efectele conjuncției Soare -Lună pot fi resimțite chiar de pe data de 7 aprilie 2024. Astfel, vom experimenta două zile cu Luna în Berbec și cu efect de Eclipsă de Soare. 

Fenomenul va fi vizibil mai mult din emisfera vestică, dar toată planeta va fi influențată de eclipsa de Soare.

Fiind un moment destul de important, unii nativii pot obține claritate, curaj dar şi revelații.

De exemplu, potrivit Cameliei Pătrăşcanu, Berbecii pot experimenta transformări interioare, conștientizări puternice, dar și motivări pentru a continua ce și-au propus.

La Tauri, Eclipsa de Soare le poate aduce roade bune sau rele ale lucrurilor pe care le-au făcut.

La Gemeni Luna Nouă le aduce revelații şi conștientizări în legătură cu faptul că sunt într-un loc nepotrivit.

Racii pot lua, sub influenţa acestui fenomen astrologic, decizii mari de viață atât profesional, cât și conjugal. Fac un lucru pe care trebuiau să îl facă de mult.

Leii sunt ajutați cu claritate, anticipând niște consecințe pe termen lung ale unor crezuri personale, proiecte sau acțiuni.

Fecioarele pot avea curajul de a face un sacrificiu și a merge mai departe, pot lăsa în urmă viciile, slăbiciunile sau pot renunța la atitudini care sunt pierzătoare.

Balanţele înțeleg că plătesc scump atașamentul lor excesiv, iar Scorpionii pot relua un proiect sau o idee, învățând din ezitările trecute. 

Săgetătorii au Luna Nouă în zona libertății de expresie, a dezinhibării și originalității. Vor mai mult spațiu să se desfășoare, să facă lucrurile în stilul lor. 

Capricornii pot avea mari revelații, înțelegând că poate și-au eclipsat calitățile pe care nu le-au manifestat. Își spun propria opinie, dar într-un mod constructiv.

Vărsătorii pot avea sentimentul că ies dintr-un somn lung, că au lucrat la minima rezistență, că nu au dat ce au avut ei mai bun, iar Peştii pun la treabă abilitățile și capacitățile lor, urmând calea autentică, sinceră și corectă pentru ei. Luna Nouă îi invită să nu mai fie modești, a spus astrologul Carmen Pătrăşcanu pentru Fanatik.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close