Antena 3 CNN Horoscop Cât minte fiecare zodie. Află în cine nu trebuie să ai încredere

Cât minte fiecare zodie. Află în cine nu trebuie să ai încredere

Cât minte fiecare zodie. Află în cine nu trebuie să ai încredere
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2018   •   10:27

Berbec
Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sunt “creaţi” pentru a spune minciuni. Berbecul nu minte, dar se pricepe de minune să utilizeze cuvintele în așa fel încât să redea povestea în favoarea lui. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol. Berbecul nu te va ierta niciodată dacă îl inșeli, permițându-și în schimb să ocolească adevărul, în circumstanțe în care consideră necesar acest lucru.

Taur
Unui nativ Taur nu-i plac minciunile, pentru că duc la complicații, nesiguranță și neîncredere, circumstanțe în care nativii acestei zodii nu se simt în largul lor. Unui nativ din zodia Taurului îi plac lucrurile sigure, palpabile, fapt pentru care evită compania mincinoșilor. Atunci când un nativ Taur minte, o face pentru a-și proteja reputația. Nu îi place să se afle în situații în care nu are parte de un câștig personal.

Gemeni
Semn dual, Gemenii au o înclinație aparte spre a evita adevărul. Gemenii nu mint, ci ocolesc adevărul cu grație. Nativul din zodia Gemenilor te va privi in ochi și-ți va spune câte-n lună și în stele, iar la ceva timp după își va schimba radical comportamentul, fără niciun avertisment. Nativii Gemeni simt că viața ar trebui să fie neașteptată și distractivă, așa că uneori vor minți doar pentru a începe o dramă – de obicei între prieteni sau între ei și partenerii de cuplu.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: zodii astre Horoscop
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close