Antena 3 CNN Horoscop Ce cadouri trebuie să iei în funcție de zodie

Ce cadouri trebuie să iei în funcție de zodie

Ce cadouri trebuie să iei în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2017   •   09:50

Cum am intrat pe ultima sută de metri în goana după cadouri, în caz că nu aveți inspirație ce să luați, vă ajutăm cu câteva sfaturi.

Iată ce cadou se potrivește fiecărui nativ:

Berbec: Foarte activi, ii vor incanta cadourile care presupun miscare, aventura, intreceri, autodepasire. Un abonament la sala, un echipament nou pentru sportul preferat (mizeaza pe rosu, culoarea preferata), bilete la maraton sau vreun alt concurs care le-ar solicita spiritul competitiv, jocuri pentru computer, iata cateva idei cu care mergi la sigur.

Taur: Daca prietenul caruia vrei sa-i faci un dar special de Craciun e Taur, bugetul tau e in pericol, pentru ca acesti nativi apreciaza obiectele luxoase, de calitate, nu pe cele de duzina. Un vin de colectie, o zi de rasfat all inclusive intr-un centru SPA, bijuterii, un obiect de imbracaminte unicat pot impresiona un Taur.

Gemeni: Latura intelectuala este dominanta pentru Gemeni, prin urmare vor aprecia cadourile care le stimuleaza mintea si le solicita inteligenta sau le permit sa-si puna in valoarea pasiunile pragmatice, precum lectura - un e-book, un set de carti scrise de autorii preferati sau o carte in editie limitata. Sunt pasionati si de moda, asa ca un accesoriu ales cu bun gust ii va bucura.

Rac: Se stie cat sunt Racii de atasati de familie. |Prin urmare, daca-i oferi unui Rac ceva folositor pentru locuinta sau un joc pentru toata familia, ca sa petreaca mai mult timp relaxant cu cei dragi, il faci fericit. O alta varianta cu care mergi la sigur sunt darurile cu incarcatura sentimentala: un album foto, flori, o bijuterie-simbol.

Leu: Ii place sa iasa in evidenta si este cea mai extravaganta zodie, asa ca ai nevoie pentru el de un cadou original. Un tricou personalizat s-ar putea sa-l incante sau un articol de imbracaminte in tendinte, care sa nu-l lase sa treaca neobservat, un ceas sau vreo bijuterie eleganta, care sa-ti ia ochii – chiar si un pandantiv cu un Leu, pentru ca se mandreste cu zodia lui.

Fecioara: Persoanele nascute in aceasta zodie pun mare pret pe sanatate, asadar unui nativ Fecioara i-ai putea face un cadou util si benefic in acelasi timp, precum un abonament la sala de sport sau la piscina, o programare la nutritionist, un masaj. Sau o excursie, chiar daca doar de dimineata pana seara, pentru ca Fecioarele sunt pasionate de calatorii.

Mai multe pe horoscop.kudika.ro.

×
Subiecte în articol: cadouri Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close