Antena 3 CNN Horoscop Cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie
Sursa foto: pixabay.com
23 Mar 2017   •   15:19

Veşti proaste pentru unele zodii sunt anunțate în luna aprilie. Eşecuri în dragoste, ghinion la bani, momente dificile greu de gestionat, toate sunt așteptate chiar de la începutul lunii.

Gemeni
Dacă eşti în căutarea unui nou serviciu, ar fi bine să ştii că luna aprilie nu îţi va aduce mari speranţe, aşa că e mai bine să aştepţi.

Leu
De ceva vreme, ai pus ochii pe o persoană pe care o placi mult. Ghinionul tău e că acea persoană nici măcar nu se uită la tine. Luna aprilie nu este o lună pentru cuceriri pentru tine, căci rişti să ai parte de mari dezamăgiri. Concentrează-te doar asupra propriei persoane şi lasă lucrurile să vină de la sine. Cel mai probabil, dragostea îţi va surâde spre sfârşitul verii.

Scorpion
Ai pariat şi nu ai câştigat nimic până acum? Ar fi bine să te opreşti în luna aprilie, căci vei avea un mare ghinion la bani încă de la începutul ei. Ai grijă cum îţi gestionezi resursele şi nu face cheltuieli sau investiţii prea mari în casă, maşină sau afaceri. S-ar putea să ieşi în pierdere.

Săgetător
Sănătatea ta va fi cam şubredă în luna aprilie, aşa că nu ar strica să mergi mai des la medic. Trebuie să ai mare grijă de organismul tău, căci şi o răceală banală îţi poate pune sănătatea în pericol. Consumă multe fructe şi legume şi nu neglija apa. Nici la capitolul carieră nu stai prea mine. Luna aprilie anunţă schimbări majore pe plan profesional, din nefericire negative.

Peşti
Eşti o persoană foarte sociabilă, dar acest lucru îţi va purta ghinion în luna aprilie. Fii mai atent la prietenii din jurul tău, căci s-ar putea să te trădeze. Ai grijă ce le povesteşti şi nu intra în detalii legate de viaţa ta personală. Prietenii cei mai buni sunt de fapt cei mai mari duşmani ai tăi în luna aprilie.

×
Subiecte în articol: zodii aprilie ghinion
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close