Antena 3 CNN Horoscop Crezi în horoscop? Află cât de real este zodiacul

Crezi în horoscop? Află cât de real este zodiacul

Crezi în horoscop? Află cât de real este zodiacul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   22:22

Te-ai întrebat vreodată cât de real este Horoscopul? Iată adevărul despre zodiac și astre.

Deși există de câteva mii de ani, astrologia nu a fost niciodată eliminată cu totul din preocupările oamenilor și nici nu a fost confirmată drept o pseudo-știință, chiar dacă mulți oameni tind să creadă că asta este.

Cei ce cred cu adevărat în astrologie, în trecut dar și în prezent, au putut si pot să înțeleagă mai multe lucruri legate de viață și viitor. Oricum ar fi, mișcările planetelor nu pot fi negate și ele chiar pot avea efect asupra noastră.

Un alt motiv pentru care astrologia nu poate fi negată cu totul este faptul că oamenii observă că există dovezi pentru a crede în previziuni astrologice deoarece s-a întâmplat de foarte multe ori ca acestea să se adeverească.

Potrivit elle.ro, dacă îți dorești ca personalitatea și viitorul să îți fie analizate așa cum trebuie, nu este de ajuns să citești horoscopul din ziar deoarece acolo se găsesc doar câteva idei generale, care se pot aplica unui spectru foarte larg oamenilor. Un expert adevărat îți va face o astrogramă completă, plină cu calcule și observații, care poate fi foarte grăitoare.

×
Subiecte în articol: Horoscop adevar astre astrologie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close