Antena 3 CNN Horoscop Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

Cum iubesc bărbații în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Feb 2018   •   10:38

Astrele îți dezvaluie cum iubesc bărbații în funcție de zodie și ce semne îi trădează în acest sens!

Berbec
Pasionali, indrazneti si energici, Berbecii vor mereu sa faca primul pas si adora primele momente de seductie, in care isi cuceresc "prada". Barbatul Berbec vrea sa controleze totul si ii place sa fie pe primul loc, iar aceasta trasatura se aplica si atunci cand vine vorba de cuceriri. Daca esti intr-o relatie cu un Berbec, nu te astepta sa nu flirteze niciodata cu alte femei

Taur
Barbatul Taur are obiceiul de a nu grabi lucrurile si de a lasa dragostea sa ii patrunda in viata atunci cand ii vine vremea cu adevarat. Nativul acestei zodii are nevoie cel mai mult de stabilitate si de siguranta si se poate multumi chiar si cu intrevederi rare cu partenera, atata timp cat sunt regulate.

Gemeni
Barbatii Gemeni, spre deosebire de multi reprezentanti ai sexului tare, sunt mai mult decat incantati sa primeasca mesaje, e-mailuri si sa stea pe chat, pentru ca adora sa comunice. Sarmanti si fermecatori prin firea lor prietenoasa si deschisa, este posibil ca nativii sa dispara pentru cateva zile in mod misterios, insa nu este ceva pentru care sa te ingrijorezi.

Rac
Un Rac indragostit va aborda cea mai ocolita cale de a cuceri pe cineva. Cu cat circuitul seductiei este mai lung, cu atat mai bine, in special daca nativul nu este sigur de sentimentele partenerei.

Leu
Leul se considera darul lui Dumnezeu pe Pamant, asadar va dori o femeie cu care sa se mandreasca. Daca ii oferi atentia cuvenita, el va fi foarte generos si te va rasplati pe masura, uneori cu daruri scumpe, alteori cu declaratii pasionale.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: barbati zodii astre Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close