Antena 3 CNN Horoscop Cum ne va afecta eclipsa totală de Lună din 8 noiembrie. Cristina Demetrescu: "Ne aduce cu picioarele pe pământ destul de brutal"

Cum ne va afecta eclipsa totală de Lună din 8 noiembrie. Cristina Demetrescu: "Ne aduce cu picioarele pe pământ destul de brutal"

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit astăzi, la Antena 3 CNN, cum vom fi afectați de eclipsa de Lună ce va avea loc marți, pe 8 noiembrie.

de Mia Lungu    |    06 Noi 2022   •   15:15

"Este o eclipsă totală de Lună cu impact major. Este o eclipsă dură, pe Taur, pe semn de pământ, pe semne fixe, acestea sunt de obicei cele mai tensionate", spune astrologul.

"Și, pentru că este însoțită de o planetă responsabilă de evenimente imprevizibile ce țin de vreme, fenomene naturale, defectarea sau avarierea unor aparate, mișcări sau evenimente sociale dintre cele mai anarhice, toate generează impact asupra unor grupuri mari de oameni.

Ne aduce cu picioarele pe pământ destul de brutal, situații limită, dar care ne forțează să schimbăm direcția într-un sens bun. Ne dăm seama că drumul pe care mergem este unul înfundat.

Se întâmplă lucruri neobișnuite, nimeni nu este expert în situații cu care nu s-a mai confruntat, de aceea este important să luăm un răgaz și să medităm asupra fenomenului, nu neapărat să ne speriem.

Și în plan medical pot fi anumite probleme, pentru că se tot vorbește în ultima vreme de lucruri pe care poate oamenii le înțeleg mai puțin. Toate aceste situații și planete care stau de vreo doi ani, pentru că această eclipsa are o perioada tensionată de doi ani. Asta este vestea bună: cu eclipsa asta se cam termină problemele.

Afectează pe cei care au boli cardiovasculare sau pe cei care pot să se îmbolnăvească de așa ceva. Apar fenomene de sănătate bruște, nu neapărat pe suferință lungă, așa cum vor apărea la anul.

Cei care suferă de inimă sau trec prin perioade agitate e bine să se analizeze și să nu se ajungă la situații nedorite.", a mai spus Cristina Demetrescu, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu eclipsa de Luna zodii
Parteneri
Caz revoltător în București! Elev de 8 ani, violat de două ori
x close