Antena 3 CNN Horoscop Eclipsă de Lună, pe 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur, înfluență puternică asupra unor zodii

Eclipsă de Lună, pe 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur, înfluență puternică asupra unor zodii

Pe 19 noiembrie va fi eclipsă de Lună, dar și Lună Plină în Taur, iar asta va avea efect asupra tuturor zodiilor. Taurii și Scorpionii vor fi însă zodiile cele mai afectate.

Eclipsă de Lună, pe 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur, înfluență puternică asupra unor zodii
Sursa foto: Getty Images
de Gabriel Dano    |    12 Noi 2021   •   16:37

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, eclipsa de Lună ar fi trecut ca un eveniment marcant, și nu unul sumbru și ciudat, dacă n-ar fi existat Algol. Astrologul avertizează că vor apărea multe situații toxice!

”Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2021 este Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie. Nu aș face atâta caz din acest eveniment, doar că de data aceasta Luna va fi conjunctă cu Algol, cea mai nefastă stea fixă.

Taurii și Scorpionii, mai ales cei născuți în 15/16/17/18/19/20/21 mai și noiembrie vor fi cei mai afectați. În rest, vom observa atât la nivel național, cât și mondial, tot felul de situații toxice. Relațiile și parteneriatele începute în această perioade nu vor fi cele mai potrivite. Cineva riscă “să își piardă capul” sau “să fie otrăvit”.” avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Eclipsa parţială de Lună se va produce pe 19 noiembrie 2021 şi va dura aproape trei ore şi jumătate.

Vineri, 19 noiembrie 2021, va avea loc un eveniment de neratat pentru cei pasionaţi de fenomenele astrale, cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului. Potrivit estimărilor NASA, aceasta va dura 3 ore 28 de minute şi 23 de secunde.

Luna Castor este luna plină a acestei luni care cade în a 19-a zi din noiembrie 2021. Americani i-au dat denumirea de Luna Castor deoarece este perioada în care vânătorii întindeau capcane pentru castori.

Eclipsa de Lună este fenomenul care are loc atunci când Pământul se află între Soare şi Lună, ascunzând lumina stelei şi aruncând un con de umbră asupra satelitului nostru. Eclipsa poate avea loc doar când Luna este plină. Într-un singur an pot avea loc între două până la patru eclipse.
Cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului nu o să fie vizibilă din România

Eclipsa de Lună va fi complet vizibilă din Asia, Australia şi America, iar parţial vizibilă în nord-vestul şi nordul Europei şi în nord-estul extrem al Europei.

Eclipsa din 19 noiembrie este una parţială, cele trei corpuri cereşti nu formează o linie perfect dreaptă, ci sunt uşor aliniate, Pămâtul acoperind doar 97% din suprafaţa lunii. Din păcate, eclipsa nu o să poată fi observată din România.

×
Subiecte în articol: eclipsa eclipsă Lună
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close