Antena 3 CNN Horoscop Eclipsă de Lună și Lună Plină în Taur. Cristina Demetrescu spune cum sunt influențate zodiile: "Ori la bal, ori la spital"

Eclipsă de Lună și Lună Plină în Taur. Cristina Demetrescu spune cum sunt influențate zodiile: "Ori la bal, ori la spital"

Pe 19 noiembrie va fi eclipsă de Lună, dar și Lună Plină în Taur. Cum vor fi afectate zodiile, a explicat, marți, la Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu.

Eclipsă de Lună și Lună Plină în Taur. Cristina Demetrescu spune cum sunt influențate zodiile: "Ori la bal, ori la spital"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    16 Noi 2021   •   14:26

"Este și o opoziție Marte-Uranus pe aceeași axă pe care se formează eclipsa. Pe axa Taur-Scorpion. Și este o axa fixă și de condiționare.", a precizat Cristina Demetrescu

"Suntem pe frecvența imprevizibilului. Deja am observat că sunt tot felul de fenomene care se întâmplă în ultima perioadă. Eclipsa se formează în Taur, care este semn de pământ și trebuie să ne așteptăm la tot felul de fenomene care au legătură cu pământul, dar și cu imprevizibilul.

În această perioada critică, care durează cam trei zile cel puțin, această opoziție, vibrațiile sunt puțin mai neregulate și necontrolate.

Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse. Este o ecuație pe care o s-o mai auzim și anul viitor. Pentru că trebuie să dăm mai multă importanță acestor lucruri. Suntem în fața unor situații-limită, în care probabil vom spune "ori la bal ori la spital".

Nehotărâții, în această perioada, se hotărăsc să facă lucrurile, pentru că nu mai merge așa. Deci, cumva, și ajută, eclipsa asta, să delimiteze puțin binele de rău, ca lumea să ia niște decizii într-un sens sau altul.

Afectează femeile mai mult, afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea. Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină. Și Luna Plină predispune, are legătură cu hemoragiile. Dacă mai punem și eclipsa, cu siguranță nu este perioada care trebuie. Cumva evitat acest moment.

După acest moment, câteva din tensiunile anului ar putea să fie în descreștere.", a explicat astrologul, la Antena 3.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close