Antena 3 CNN Horoscop Minerva: Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai. "Este foarte important să faceţi acest lucru"

Minerva: Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai. "Este foarte important să faceţi acest lucru"

Mai 2022 este o lună a schimbărilor în care putem începe proiecte noi, mai ales că avem pe 16 mai o eclipsă de Lună. Astrologul Minerva explică în ce mod suntem influenţaţi de acest eveniment deopotrivă astronomic şi astrologic.

Minerva: Cum ne afectează eclipsa de Lună din 16 mai. "Este foarte important să faceţi acest lucru"
de Alexandra Dima    |    05 Mai 2022   •   14:41

Eclipsa din 16 mai vine într-un moment în care chiar avem nevoie de schimbări, susţine astrologul Minerva. Suntem într-un an al schimbărilor profunde, atât interior cât şi exterior.

Atenţie: ceea ce vă doriţi spuneţi cu voce tare! Transmiteţi intenţia spre Univers ca ea să se materializeze. Este foarte important să faceţi acest lucru. Ceea ce ne dorim se poate realiza mult mai uşor deoarece puterea de manifestare este foarte mare, cu atât mai mult cu cât avem o energie a eclipsei care acţionează mai mult în interior, spre deosebire de eclipsa de soare, care acţionează cu precădere în exteriorul fiinţei. 

Tensiuni în ţară şi Uniunea Europeană

Eclipsa din 16 mai poate tensiona relaţiile atât în ţară cât şi în comunitatea europeană. Este vorba de o cruce în semne fixe formată din axa Saturn-Tranzit - Saturn natal, celălalt braâ fiind format din opoziţia Soare-Lună, axa comunicării versus axa diplomaţiei.

"Este foarte important pentru guvenanţii noştri cum ştiu să comunice, dar mai ales cum ştiu să discute anumite probleme care au un impact internaţional. Probleme care să ajute ţara noastră, nu să lucreze împotriva ţării noastre", a avertizat Minerva, invitată la Antena Stars. 

La nivel individual, vorbim despre o interferenţă adevăr-minciună. Lucruri pe care noi le credem adevărate să fie false şi invers. Să fim foarte atenţi. 

Atenţie şi la relaţii! 

Dacă cumva sunteţi în disensiuni cu copilul, cu soţul, nu încercaţi să impuneţi ceea ce credeţi voi că este bine (apropo de convingeri personale). Lăsaţi lucrurile să curgă şi la un moment dat veţi vedea ce este bine şi este rău.

Influenţe asupra justiţiei, comerţului, comunicării

În vizorul eclipsei este şi sistemul judiciar, instanţele, legile, dreptul internaţional, migranţi, poliţie de frontieră...  Sunt aspecte care vor fi puse sub lupă, despre care se vor discuta destul de intens. 

La nivel mundan, eclipsa îi va atinge în mod special pe cei care au mici magazine. Sunt influenţate de asemenea pieţele, schimburile şi intermediarii.

Sunt interferenţe şi la nivelul comunicării, inclusiv Internetul e la risc. Pericol de declanşare a unui scandal sau război pe internet, cum de fapt şi este la ora actuală.

Ce să nu facem în această perioadă! 

- Nu luaţi decizii majore.

- Nu vă căsătoriţi luna aceasta.

- Nu faceţi achiziţii majore

- Mare grijă la hârtiile cu care lucraţi, la facturile pe care le achitaţi

×
Subiecte în articol: Minerva previziuni eclipsă Lună
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close