Antena 3 CNN Horoscop Ești singură de Ziua Îndrăgostiților! Cum să petreci această zi, în funcție de zodie!

Ești singură de Ziua Îndrăgostiților! Cum să petreci această zi, în funcție de zodie!

Ești singură de Ziua Îndrăgostiților! Cum să petreci această zi, în funcție de zodie!
12 Feb 2018   •   11:17

Ziua Îndrăgostiților se apropie. Dacă ești singură nu este cazul sa cazi in depresie. Te poti bucura de aceasta zi fara sa te afli in compania unei persoane de sex opus. Iata cum poti petrece in functie de zodie!

Berbec

Nu stii ce sa faci de Ziua Indragostitilor? Suna-ti prietenele si iesiti in oras sau in club. Va veti distra de minune si, poate chiar va veti gasi jumatatea. Totul este sa ai o atitudine pozitiva.

Taur

Bucura-te de aceasta zi si rasfata-te cum iti place tie! Iti poti programa o zi la spa sau poti petrece acasa alaturi de alte prietene care sunt singure, uitandu-va la filmele favorite. 

Gemeni

Cea mai mare provocare pentru Gemeni este sa reziste tentatiei de a-i telefona fostului iubit sau tipului bine pe care tocmai ai pus ochii. Cel mai bine este sa stai departe de telefon si sa te distrezi alaturi de alti prieteni singuri. 

Rac

Racii sunt cei mai romantici nativi ai zodiacului si au toate sansele sa-si strice starea de spirit in aceasta zi. Urasc singuratatea si pot cadea usor in depresie. Cel mai bine este sa pregatesti o petrecere acasa, la care sa inviti oti prietenii singuri. Iti vei ocupa o mare parte din timp gatind si vei uita ca esti singura. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Ziua Indragostitilor zodie Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close