Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 1 aprilie 2019. Taurii au discuții aprinse cu partenerii. Gemenii nu mai au poftă de viață

HOROSCOP 1 aprilie 2019. Taurii au discuții aprinse cu partenerii. Gemenii nu mai au poftă de viață

HOROSCOP 1 aprilie 2019. Taurii au discuții aprinse cu partenerii. Gemenii nu mai au poftă de viață
31 Mar 2019   •   19:35

Horoscop 1 aprilie Berbec
Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubita, pentru ca apoi să reorganizaţi, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Horoscop 1 aprilie Taur
Relaţia cu persoana iubita este parcă şi mai tensionată. E posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutor printre amici. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 1 aprilie Gemeni
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii, nici prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dvs şi parcă v-a dispărut brusc pofta de viaţă.

Horoscop 1 aprilie Rac
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 1 aprilie Leu
Sunt posibile excelente rezultate financiare, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuala echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close