Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, o pleaşcă de bani pentru Scorpioni, proiecte noi pentru Peşti

Horoscop 1 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, o pleaşcă de bani pentru Scorpioni, proiecte noi pentru Peşti

Horoscop 1 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi tot cu Mercur retrograd, ne invită astrele să ne lăsăm un pic purtaţi de evenimente sau le observăm atent înainte de a acţiona.

Horoscop 1 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, o pleaşcă de bani pentru Scorpioni, proiecte noi pentru Peşti
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   09:03

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte reflexivi, poate că analizează din punct de vedere moral sau chiar spiritual corectitudinea unor situaţii. Deocamdată nu iau decizii.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, sfatul unui prieten este binevenit sau poate e nevoie să se detaşeze un pic pentru a vedea cu mai multă claritate tot ansambul, fie că e vorba de iubire sau de afaceri.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemenii, ziua aduce sublinierea moralităţii, mai ales dacă sunt şefi sau în raport cu şefii, nu doar cifrele şi datele sunt importante acum, ci şi corectitudinea unor lucuri. Este ascultat punctul lor de vedere.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, veşti pe cale oficială sau de la persoane aflate la distanţă şi pe care nu le-au mai văzut demult. Sunt importante aceste veşti, nu pentru că iau decizii acum, dar îi ajută să-şi facă ideea de ansamblu.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate veni cu realizarea unei modalităţi mai simple prin care pot câştiga bani mai mulţi sau o problemă fianciară se rezolvă ca prin farmec, deşi nu aveau nicio speranţă în acest sens.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o luare de poziţie astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei, cu privire la nişte aserţiuni sau regulamente cu care poate nu sunt de acord sau le explică ele mai bine.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, muncă şi expansiune profesională. Pot primi o invitaţie ispititoare, zorii sunt buni, mai ales financiar, însă condiţiile în care lucrează şi analizează acel proiect nu sunt cele mai bune. Deci, atenţie şi analiză.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, idei noi sau proiecte foarte originale şi foarte creative, găsite spontan la diverse proiecte pe care le desfăşoară în acest moment. Este posibil, pentru unii, şi o pleaşcă materială sau financiară.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua aduce o rezolvare mai ales de natură patrimonială legată de casă, confort, obiecte şi tot felul de aranjamente care le aduc mai mult bine în viaţa personală.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii pot fi pe drumuri azi, pentru a vorbi cu persoane care îi pot ajuta să rezolve nişte problmne financiare, iar la muncă e bine să mai citească o dată un contract.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, bani nesperat de mulţi astăzi, dintr-un proiect la care visează sau pe care îl pregătesc. Ar fi bine să viseze mai puţin şi să îl pregăteacă mai mult. Chiar şi din ceva ce credeau că nu mai pot scoate bani pot să obţină un plus.

Horoscop 1 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, e vorba de concentrarea lor şi de aşezarea lor într-un proiect personal. E bine să aibă curaj, să aibă încredere şi să dea drumul la treabă, chiar dacă e Mercur retrograd, pentru că nu e prima dată când se gândesc la asta. Deci acum ar putea să repare o leneveală.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close