Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 1 mai. Două zodii nu vor reuși să se relaxeze astăzi

Horoscop, 1 mai. Două zodii nu vor reuși să se relaxeze astăzi

Horoscop, 1 mai. Două zodii nu vor reuși să se relaxeze astăzi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mai 2017   •   08:27

1 mai va fi petrecut sărbătoresc, în familie, alături de cei dragi! Mai mult, ziua este influențată și de climatul Racului, cu dragostea sa pentru persoanele apropiate. Vor fi momente calde, pline de înțelegere, în care inimile tuturor bat la unison. Parcă demult nu a fost o sărbătoare atât de plăcut petrecută, scrie divahair.ro.

Berbec: Infatuare. Nu ştii cum ai ajuns în situația de a te îndrăgosti atât de tare de cineva care nici  măcar nu te bagă în seamă. Problema e că nu accepți că nu ai cum să ajungi la inima sa, ci te încăpățânezi să îl curtezi constant, sigură că nu are cum să rămână indiferent.

Taur: Îndârjire. Ziua de azi ar fi una extrem de plăcută, aşa cum se cuvine de sărbătoare, dacă tu nu te-ai încăpățâna ca toate lucrurile să fie aşa cum vrei tu. Te cerți cu oricine te contrazice, dar până la urmă toleranța celor din jur salvează ziua!

Gemeni: Sărbătoare. O fire sociabilă ca a ta nu are cum să nu se simtă bine de sărbătoare. Mai ales azi, când te vezi cu cei dragi şi stai în compania familiei, vei străluci, pur şi simplu. Sociabilitatea şi energia ta vor fi chiar salvatoare, în puținele situații de conflict.

Rac: Stres. Azi e zi liberă, de relaxare şi de voie bună, dar tu eşti extrem de stresată. Ai hotărât să organizezi o petrecere la care îi inviți pe toți cei din familie, şi tocmai de aceea eşti neliniştită, dorind ca totul să iasă aşa cum trebuie. Crede-ne, nimeni nu îşi face aşa multe griji ca tine.

Leu: Nervi. Ai hotărât să îi faci pe plac iubitului tău şi să mergeți împreună unde îşi dorea el, dar toleranța ta se  încheie aici. Ți s-ar părea normal ca el să facă acum tot ce vrei tu, dar, cum nu se conformează, te va umple de nervi. Şi vei avea grijă să i-o plăteşti!

Mai multe pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop 1 mai previziuni astrologice zodii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close