Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc o veste neașteptată, Peștii se simt romantici

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc o veste neașteptată, Peștii se simt romantici

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua ne pune sub spectrul colectivității așa că astăzi trebuie să colaborăm. Asta înseamnă să îi înțelegem mai mult pe cei care nu ne fac întotdeauna pe plac.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc o veste neașteptată, Peștii se simt romantici
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   08:13

O zi frumoasă, mai ales dacă știm să ne ajutăm cu cei din jur sau știm să ne inspirăm de la persoanele din jurul nostru.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Încep ziua în forță, au un tonus foarte bun. După-amiază se pot ivi tot felul de situații la muncă și e cazul să ajute persoanele care nu se descurcă foarte bine.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au și ei o zi formidabilă, sunt foarte originali și găsesc soluții neașteptate pentru problemele pe care le au. După-amiază, cu prietenii.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Stau foarte bine la capitolul imaginație și văd lucruri pe care alții nu le văd. Sau anticipează consecințe. De aceea, mișcările lor pot fi mult mai bune în acest moment decât ale altora. Trebuie să se implice în decizii.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua aduce calcule financiare și proiecte de viitor. Unii pot avea viziunea că se pot descurca fără cineva cu care au colaborate până acum sau făcând o altă activitate sau altfel decât au făcut până acum. Noi viitoruri pentru ei!

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Stau foarte bine la capitolul relații și comunicare, poate mai puțin dispoziție pentru muncă. După-amiază pot primi un cadou neașteptat. Le face mare plăcere.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, muncă asiduă în prima parte a zilei, cu succes și rezultate foate bune, iar după-amiază vești neașteptate, pozitive, de la o persoană care poate fi importantă în munca lor.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o dispoziție jovială și de vacanță indiferent ce au de rezolvat, de aceea îi prinde foarte bine după-amiază chiar și o situație neplăcută la locul de muncă pe care o rezolvă destul de repede.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt în formă, în sensul că știu ce au de făcut. Nu numai acum, ci și pe termen lung. Vorbesc despre planurile lor poate un pic cam mult cu apropiații.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători avem un început de zi formidabil sub aspect relațional, reușesc să intre în contact cu oameni importanți de care au nevoie acum și să culeagă informațiile care le dau soluții pentru viitor. Atenție la o persoană din casă! 

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Cu ochii pe bani! Bani noi, veniți din alte surse sau doar își configurează noi posibilități. După-amiază niște vești pe cale oficială, vești bune.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, dispoziție foarte bună, iar după-amiază bani sau o propunere interesantă. Fără să depună un mare efort pot băga ceva bani mai mulți în pușculiță.

Horoscop 1 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce, mai ales după-amiază, o dispoziție romantică, duioasă și tandră și ar avea nevoie de o persoană care să îi îmbrățișeze. Sunt, de asemenea, plini de imaginație și asta face foarte bine la afacerile lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close