Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au parte de surprize, Vărsătorii sunt trași la răspundere

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au parte de surprize, Vărsătorii sunt trași la răspundere

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Cuvântul acestei zile este lăcomie, pentru că ne dorim multe lucruri. Nu toate sunt sănătoase și nu pe toate le obținem.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au parte de surprize, Vărsătorii sunt trași la răspundere
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    01 Sep 2022   •   08:56

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate fi aducătoare de o mulțumire, un confort pe care și-l doresc, dar pe care îl capătă datorită altor persoane. Probabil, vorba dulce mult aduce.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, în cazul lor, e bine să cunoască eticheta sau să cunoască obiceiurile oamenilor pe care îi întâlnesc, pentru că în felul ăsta nu fac greșeli.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, la locul de muncă sau în activitățile desfășurate știu să se ajute cu cei din jur. Ideea este să nu lase povara pe umerii altora.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au nevoie de iubire, de tandrețe. Își pot umple astăzi un gol, fie făcând cumpărături, fie mai bine având alături o persoană iubită.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate fi aducătoare de calm, liniște și pace. Își cunosc interesul, își văd de treburile lor, lucrurile sunt în ordine. Relația, însă, cu o persoană apropiată poate fi un pic rece, sterilă astăzi pentru că o ignoră.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, drumurile pot fi un pic dificile sau săcâitoare, mai ales dacă au de-a face cu autoritățile și e posibil să se sfârșească ziua fără să-și fi rezolvat treburile.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, atenție cu banii! Nu e voie să se cheltuiască astăzi pentru că senzația e de pagubă, dar și să refuze nu le pică bine, dar e mai bine fără cheltuială.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, e posibil să nu știe exact ce să spună, ce să facă sau care e poziția lor, care e cea mai bună atitudine pe care o pot adopta într-o anumită situație. Poate avea legătură cu o persoană în vârstă din familie sau cu o situație care se tot repetă și e veche cumva în viața lor.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, grijă pentru sănătate astăzi, drumuri mai puține sau mare vigilență la drum.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate fi marcată de o surpriză un pic neplăcută, mai ales seara, pentru că partenerul de viață are și activități, programe sau cunoștințe separate de afacerile cu Capricornul, deci, cumva, e pe cont propriu.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, este posibil să li se ceară socoteală pentru niște măsuri pe care le-au luat. Trebuie să dea explicații și e bine să aibă argumentele cele mai practice.

Horoscop 1 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua este marcată și ea de mici tensiuni, care până la urmă se pot rezolva cu colaboratorii sau apropiații lor foarte exigenți. Să nu găsească neapărat nod în papură.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close