Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi perspective pentru Fecioare, Balanţele au astrele de partea lor

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi perspective pentru Fecioare, Balanţele au astrele de partea lor

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi în care încăpățânarea, determinarea și insistența sunt foarte bine venite în aspectele profesionale speciale. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi perspective pentru Fecioare, Balanţele au astrele de partea lor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2022   •   08:48

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au succes în tot ceea ce întreprind astăzi și financiar, inclusiv, dar și în felul în care își conduc afacerile și în relația cu autoritățile. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, și la ei, insistența dă roade. Nu se lasă abătuți de la calea lor și nici îndepărtați de la ușa unui ghișeu unde, până la urmă, își rezolvă problemele. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii se plâng, se jelesc, cer ajutorul, îl primesc şi, în felul acesta, au și ei parte de succes. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, prieteniile poate noi pe care le pot crea astăzi sunt minunate și se pot desfășura pe termen foarte lung. În plus, o zi în care au popularitate. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii muncesc cu sârg și obțin rezultate, își depășesc niște limite. În felul acesta, descoperă că pot face lucruri extraordinare, mult mai multe decât au crezut. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele au și ele o zi formidabilă, iar ziua aceasta le poate deschide o perspectivă de viitor, fie printr-o propunere pe care o primesc în legătură cu o muncă pe care poate nu au mai făcut-o până acum sau trebuie să o facă altfel. Dacă au curaj și acceptă, li se deschide o nouă perspectivă. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt concentrate la ce au de făcut, stăpânesc foarte bine mai ales afacerile de familie. Acolo pot avea cel mai mult succes. La muncă dacă își văd de treaba lor și dacă știu să colaboreze pentru treaba lor cu cei din jur, atunci lucrurile ies minunat.

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, acte importante azi și descoperă întru-un mod fluid, ușor cum pot rezolva mai bine lucrurile. Comunică și colaborează, de asemenea, cu o persoană îndrăzneață în gândire, care le dă curaj. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, banii sunt foarte bine protejați astăzi și pot salva și banii altcuiva. Au un ochi foarte atent pentru acte și înțeleg care sunt contextele administrative și juridice în care lucrează. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o zi sentimentală și îşi calcă pe suflet cumva ca să poată să fie drăguți cu cineva. Nu este rău că se întâmplă așa. Descoperă în felul acesta că sufletul lor este mai cuprinzător decât au crezut. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de înțelegeri privitoare la sănătate, o abordare nouă și în felul acesta vin vești bune pe această cale. Pe de altă parte, lucru concentrat pentru ce au de făcut. 

Horoscop 10 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii au o zi foarte frumoasă relațional și amical, întâlniri frumoase, nu atât sentimentale, cât intelectuale, și își rezolvă niște lucruri sau își clarifică niște aspecte. 

O zi bună pentru foarte mulți dintre noi, mai ales dacă suntem cu picioarele pe pământ și știm să luăm ce este bun în viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close