Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt orgolioși. Balanțele se refac afectiv

HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt orgolioși. Balanțele se refac afectiv

HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt orgolioși. Balanțele se refac afectiv
Sursa foto: sursă foto: captură foto Antena 3
10 Aug 2019   •   09:21

HOROSCOP. O sâmbătă cu gust pentru distracție și aventuri extraordinare.

HOROSCOP BERBEC. Berbecii au o zi fabuloasă departe de casă, departe de stres unde se simt și sunt avantajați din toate punctele de vedere. Inclusiv cei care fac planuri de plecare vor resimți această stare de împlinire.

HOROSCOP TAUR. Taurii au parte de o zi foarte bună legată de averea familiei și de modalități de sporire a ei.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o zi excelentă și se simt bine în pielea lor. Dacă se întâlnesc cu oamenii sunt apreciați și cineva le ridică inima și moralul.

HOROSCOP RAC. Racii sunt orientați pentru bani și fac servicii plăcute altora de unde beneficiază de o remunerație bună.

HOROSCOP LEU . Leii au o zi a distracție în care totul le iese cum vor ei, totul e pe placul lor așa cum își doresc. Au nevoie de multă iubire.

HOROSCOP FECIOARĂ . Fecioaree au o zi a revigorării spirituale, a discreției, în care își încarcă bateriile cu eleganță în stil silențios fără ca nimeni sesizeze.  

HOROSCOP BALANȚĂ . Balanța se bucură de atenție și de apreciere din partea prietenilor. Își găsește astfel energia de care are nevoie să se refacă afectiv. 

HOROSCOP SCORPION -Scorpionii câștigă bani și ce realizează astăzi le va aduce un mare spor financiar pe viitor de care vor beneficia din plin.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii sunt foarte năzuroși, orgolioși și pot face atmosferă în jurul lor. Vibrează și se simt liberi în jurul oamenilor.

HOROSCOP CAPRICORN.  Capricornii au atenția sporită și își folosesc intuiția  pentru a servi nevoilor unui apropiat. Ei pot contribui la alinarea și salvarea unei persoane de lângă ei.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii fac lucruri importante, se simt bine și devin centrul atenției celor din jur care îi stimează enorm.

HOROSCOP PEȘTI. Peștii au parte de glorie și spectacol ar fi bine sa participe la o zi festivă la care vor fi apreciați pentru talentele și valoarea lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu astre
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close