Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate. Taurii sunt predispuși la certuri

HOROSCOP 10 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate. Taurii sunt predispuși la certuri

HOROSCOP 10 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate. Taurii sunt predispuși la certuri
10 Mai 2019   •   09:14

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 10 mai. Hărnicie și atenție la greșeli în prima parte a zilei.

HOROSCOP Berbec - Au o zi în care trebuie să fie grijulii, deoarece mai au ceva de corectat. Nu lasați pe săptămâna viitoare lucrurile pe care le puteți rezolva acum.

HOROSCOP Taur - Atenție la discuții, o ceartă acum poate deveni în timp un bulgăre care se rostogolește.

HOROSCOP Gemeni - Fie fac o investiție foarte bună care le aduce mult succes,  fie o investiție mai veche își arată acum roadele. Este o zi de abundență financiară.

HOROSCOP Rac- Iau o poziție față de o persoană sau față de o situație, care le schimbă destinul. Pentru unii poate fi foarte bine, alții se pot gândi la o separare.

HOROSCOP Leu-  Grijă pentru sănătate în prima parte a zilei. Aceștia iau o decizie legată de propria persoană . Este o decizie foarte asumată.

HOROSCOP Fecioară-  În prima parte a zilei se concentreză pe relațiile de prietenie. Își pun în ordine sentimentele pentru o persoană care a fost importantă și cu care încă au o legătură sufletească. Grijă la sănătate pe seară.

HOROSCOP Balanță- Multe lucruri de rezolvat, mai ales în parte a zilei. Sunt oamenii datoriei. 

HOROSCOP Scorpion-  Este posibil să stabilească o călătorie,  alții se gândesc departe, alții derulează niște proiecte pe termen îndelungat.

HOROSCOP Săgetător-  Mici mechinării în prima parte a zilei, vor să câștige dar nu neapărat pentru că au investit. Totuși, se gândesc la o formulă totuși corectă moral sau legal în ceea ce privește lucrurile pe care vor să le obțină.

HOROSCOP Capricorn - Discuții cu partenerul, mai ales în prima parte a zilei. Atenție la nevoile partenerului, dincolo de ceea ce spune. Atenție la senzații, nevoi, doruri.

HOROSCOP Vărsător -  Muncă multă, se mobilizează, mai ales dacă în trecut au fost codași.  Spre seară nu sunt în dispoziție foarte bună și sentimentală cu partenerul de viață.

HOROSCOP Pești -  Mobilizare foarte bună, mai ales în domeniul creativității. Trebuie să vină cu o soluție nouă și originală. Atenție la sănătate după-amiază și la diverse sarcini.

×
Subiecte în articol: astre Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close