Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc la sufletul lor, Racii sunt nostalgici

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc la sufletul lor, Racii sunt nostalgici

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună plină se formează astăzi la ora 13.00 și avem șansa să înțelegem astăzi ce este cu adevărat important sau nu pentru noi. Astfel, ne vom schimba lista de priorități.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc la sufletul lor, Racii sunt nostalgici
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    10 Sep 2022   •   09:17

Horoscop 10 septembrie , cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Reflectivitate astăzi. Are nevoie să stea un pic și să se gândească la aspecte mai delicate ale vieții sale, pentru sufletul său.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Analizează dacă cercul de prieteni este alcătuit chiar din prieteni. Poate avea mici dezamăgiri sau revelații.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Analizează dacă drumul pe care drumul pe care sunt acum cu viața lor este cel corect pentru ei. Pot avea și ei niște intuiții care le lămuresc cumva dacă sunt în poziția potrivită pentru evoluția lor.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

O tânjire se conturează astăzi, ca o nostalgie. Ar avea nevoie să ajungă lângă oamenii sau lângă locurile care sunt foarte dragi și din care simt el că se poate încărca. Poate există posibilitatea de a face aceste călătorii.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei aspectele indică mai curând zonele nevralgice din viața lor și dacă iau aminte pe unde se scurge energia sau cum pierd din entuziasm, Știu să intervină și să corecteze.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Relația cu cineva important pentru ele în acest moment poate fi lămurită, clarificată datorită unor intuiții pe care le au sau atenției mai mari cu care observă cu adevărat ce vrea celălalt sau care este natura sufletului său în acest moment.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Sare în ajutorul altor persoane cu gesturi sau cu fapte. Face servicii sau spune vorbe care pot alina.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Are nevoie să facă lucruri pentru ei, poate după o perioadă în care au muncit și s-au zbătut. Chiar aceasta poate fi ziua în care încasează mai mult și pozitiv pentru propria persoană, mai mult singur decât cu alții.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Este nevoie să se instaureze calm și liniște în familie, de aceea și discuțiile trebuie purtate cu foarte mult tact.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Poate vizita persoane pe care nu le-au văzut de multă vreme și face lucrul acesta de dragul acelor persoane, nu neapărat că ar avea chef de drum. În tot cazul, trebuie să se afle în locuri și alături de oameni cu care poate comunica sufletește.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Este mai practic și se gândește la bani sau să economisească bani și își dă seama că pierde dacă nu este într-o formă bună, deci este și pentru sănătate o zi bună.

Horoscop 10 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Ziua poate aduce succes sau faimă pentru că se prezintă într-o formă foarte frumoasă în fața celorlalți. Sunt foarte grijulii cum dau în fața celorlalți și asta este apreciat, au tact sunt curioși, sunt calzi și sunt lăudați pentru asta.

O zi delicată și este bine să ne ocupăm și de sufletul nostru, fie alături de ceilalți oameni apropriați cu adevărat sau mai bine singuri și stând noi cu gândurile noastre.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close