Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au un eveniment în familie, Scorpionii vor să stea singuri

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au un eveniment în familie, Scorpionii vor să stea singuri

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție la prieteni și la invitații. Nu ne prinde bine și nu ne priește orice fel de context social. O zi un pic complicată pentru toată lumea. Ni se cere atenție la mediul în care trăim. Și poate aici analizăm lucrurile și alegem altfel.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au un eveniment în familie, Scorpionii vor să stea singuri
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2022   •   08:59

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, vorbe, pe care le schimbă cu prietenii, și de aici tot felul de derapaje. Asigurați-vă că mesajele voastre sunt bine înțelese. Și fără cheltuieli inutile.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, anumite obligații, de care nu au niciun chef astăzi, sau trebuie să fie prezenți în familie, undeva la un eveniment. Să fie drăguți, pentru că nu îl pot evita. 

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni călătoriile pot fi supărătoare sau discuțiile cu persoane aflate la distanță. Asigurați-va că mesajele ajung corect la urechile celorlalți.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce dificultăți, mai ales financiare. Pierderi de bani. Fie li se cere cu împrumut, dacă nu dau, cineva se supără, dacă dau, dați rămân.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, comportamentele lor și observațiile nu sunt pe placul cuiva și nici nu prea pot drege lucrurile.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, activități obositoare sau tot felul de sarcini, pentru alții, care nu prea le pică bine. De asemenea, și drumurile, fie că le fac și sunt obositoare, fie nu le fac și se supără că nu au ajuns unde au vrut.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe tensiunile acestei zile pot fi legate mai ales de partenerul de viață sau cu oamenii apropiați cu care nu pot colabora. Nu pot convinge pe cineva să facă niște lucruri care trebuie făcute.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii au chef să stea singuri și să-și vadă de ale lor. Încearcă să-și facă această bulă în care să fie lăsăți în pace.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri plictisitoare sau obositoare. Se discută mult despre lucruri de care nu prea au chef. Mai bine să se ocupe de ale lor.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, bani și astăzi, cheltuiți. E vorba, însă, și de energie și de timp pe care îl oferă unei persoane. Relația cu copiii e un pic supărătoare, mai ales dacă copiii îi anunță lucruri incredibile.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii nu prea sunt într-o dispoziție bună și nu prea au chef să fie suprasolicitați. Cel mai bine le-ar prinde să își găsească un colțișor în care să aibă o ocupație recreativă.

Horoscop 12 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, griji pentru sănătate, nu atât a lor, cât a celor din jur. Dacă se deconectează, făcând o vizită sau un drum, să fie atenți și să se adapteze, pentru că lucrurile pe care le găsesc acolo nu sunt așa cum și-au imaginat.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close