Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabilă deciziilor importante în plan profesional. O zodie, risc ridicat să aibă probleme de sănătate

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabilă deciziilor importante în plan profesional. O zodie, risc ridicat să aibă probleme de sănătate

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabilă deciziilor importante în plan profesional. O zodie, risc ridicat să aibă probleme de sănătate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Dec 2017   •   22:01

Horoscop, 12 decembrie. Sextilul format între Luna și Mercur aduce un plus de energie în plan intelectual și în relațiile sociale. Prin urmare, este de așteptat să sporească randamentul activităților care preupun capacitate de concentrare și claritate în gândire. Este o zi favorabilă deciziilor importante în plan profesional și în afaceri, precum și planurilor de viitor pe termen mediu și lung.

Horoscop, 12 decembrie. Berbec: Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Aveti posibilitatea sa faceti in locuinta anumite schimbari care vor contribui la imbunatatirea confortului. Dupa-amiaza ati putea fi tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa nu va grabiti, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna!

Horoscop, 12 decembrie. Taur: Se pare ca sunteti in forma si plin de energie si sunt sanse sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

Horoscop, 12 decembrie. Gemeni: In prima parte a zilei este foarte posibil sa fiti intr-o stare de spirit excelenta, iar relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme. Aveti sanse de reusita mai ales in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care v-ar putea nemultumi este situatia financiara. In cursul serii este posibil sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Evitati glumele riscante.

Horoscop, 12 decembrie. Rac: In prima parte a zilei este posibil ca relatia cu persoana iubita sa fie usor tensionata. Cauza pare sa fie o neintelegere care porneste de la barfele unei persoane invidioase. Sunt sanse sa lamuriti totul destul de usor. S-ar putea ca o investitie pe care ati facut-o cu ceva timp in urma sa se dovedeasca inspirata si sa inceapa sa produca beneficii mai mari decat v-ati asteptat. Aveti grija sa nu va extenuati!

Horoscop, 12 decembrie. Leu: La locul de munca sau in afaceri, rezultatele eforturilor depuse in ultima vreme v-ar putea atrage respectul colegilor si laudele superiorilor. Aveti sanse sa realizati fara mari dificultati tot ce v-ati propus pentru azi. Pe plan financiar s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa gasiti noi surse de venituri. Este momentul sa reluati legaturile cu vechi prieteni sau parteneri de afaceri.

Horoscop, 12 decembrie. Fecioară: Sunteti plin de energie si aveti sanse sa finalizati tot ce v-ati propus pentru azi. In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Avand in vedere ca sunteti predispus la probleme digestive, va sfatuim sa evitati excesele alimentare.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close