Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 octombrie 2021. Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate

Horoscop 12 octombrie 2021. Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate

Horoscop 12 octombrie 2021. Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate.

Horoscop 12 octombrie 2021. Taurii sunt copleșiți de sentimente, Săgetătorii au cheltuieli neașteptate
Sursa foto: Pixabay
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2021   •   15:46

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Berbec

Universul v-a forțat să priviți mai atent parteneriatele intime. Decât să ridicați din umeri sau să ignorați frustrările recente, mai bine urmați firul problemei și încercați să o rezolvați. Cerul de marți prezintă luna primului trimestru orientat spre acțiune în Capricorn, subliniind diviziunea actuală existentă între nevoile dvs. actuale de parteneriat și cerințele ambițiilor dvs.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Taur

Sunteți într-o stare emoțională delicată. În loc să evitați sentimentele care par că vă copleșesc, mai bine acceptați situația și încercați să vă vindecați. Prezența lunii în Săgetătorul gânditor vă încurajează să scrieți, să eliberați activ sau să vă bazați pe o legătură intimă strânsă pentru sprijin și conexiune. Mai târziu, Luna urcă în Capricorn, stări înălțătoare și perspective noi.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Gemeni

Această perioadă a anului vă găsește pe deplin scufundați în complexitățile emoționale ale celor mai apropiate relații. Permiteți cerului de luni să strălucească o lumină revelatoare asupra acestei zone, în timp ce luna străbate prin Sagetatorul filosofic. Mai târziu, luna intră în Capricornul serios, oferind o energie bazată, ideală pentru a face față oricăror probleme intime sau blocaje într-o manieră frontală, concentrată pe vindecare.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Rac

Puține lucruri sunt mai importante pentru un Rac, pe lângă sfințenia casei sale. Peisajul cosmic de marți aduce această poveste în jurul fundațiilor dvs. într-un accent deplin, pe măsură ce luna din primul trimestru apare în semnul opus al Capricornului capabil. Această schimbare vă încurajează să examinați diviziunea actuală dintre viața de acasă și poveștile care se dezvoltă în jurul unor parteneriate intime strânse.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Leu

Ritmul alert în care trăiţi vă dă bătăi de cap. Marţi ar fi bine să vă mai relaxaţi şi să conştientizaţi cât de important este să fiţi sănătoşi. Mâine este o zi ideală pentru a învăţa să vă ascultaţi intuiţia şi să faceţi alegeri mai bune pentru liniştea sufletească.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Fecioară

Sub semnul zodiacal, aveţi tendința să vă mențineţi la standarde imposibil de ridicate. Această perioadă a anului funcționează pentru a vă ajuta să vă consolidați sentimentul de încredere în propriile abilități, ceea ce nu este întotdeauna un proces confortabil. Orizontul zilei de marți își propune să vă îndrepte spre noi moduri de acțiune în jurul încrederii dvs. în procesul propriu de creație, pe măsură ce primul trimestru al lunii apare în Capricorn.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Balanță

Această perioadă a anului tinde să vă dea multe bătăi de cap. Conștientizarea sporită pe care o simțiți în legătură cu sentimentul de independență și sănătate capătă un rol central sub cerul de marți, pe măsură ce primul trimestru al lunii apare în Capricornul realist. Este probabil ca această lună să lumineze orice problemă emoțională legată de membrii familiei și care trebuie abordată.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Scorpion

Ziua de marți vă găsește lucrând cu proiecte mai vechi. Această dotinţă scoate în evidență puterea poveștilor nespuse și vă încurajează să găsiți o ieșire prin diferite modalităţi, fie prin scris sau chiar şi cântat. Sănătatea dvs. mentală este importantă, așa că ar bine să faceţi un bilanț a ceea ce trebuie reînnoit.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Săgetător

Apar cheltuieli neașteptate, poate pentru reparațiile casei, şi ele ar putea necesita o jonglerie bugetară. S-ar putea să trebuiască să aveţi nevoie de mulţi bani, dar este ceva temporar. Cu ajutorul cunoştinţelor financiare pe care le aveţi, veți putea să vă echilibrați din nou bugetul în curând.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Capricorn

Comportamentul partenerului ar putea să vă determine să aveţi o dispoziție mohorâtă. Partenerul vostru nu comunică foarte bine și probabil vă întrebaţi dacă este ceva de făcut. Cel mai probabil nu aveţi ce să faceţi, din păcate. Este indicat însă să nu încercați să vă forțați partenerul să vorbească, pentru că acest lucru nu va rezolva situaţia. Din contră, pot apărea noi dispute, iar el va vorbi când va simţi că e momentul potrivit.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Vărsător

E posibil să petreceţi cum nu aţi mai făcut-o demult. Acasă, nu prea vă place să faceţi mişcare, dar o plimbare rapidă sau un curs de yoga ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. De asemenea, vă aerisiţi şi puteţi fi ca nou până după-amiaza.

Horoscop 12 octombrie 2021 pentru Peşti

Prietenii voştri pot profita pe nedrept de bunătatea voastră. Unii ar putea dori să le faceţi favoruri, în timp ce alţii ar vrea să vă folosească pentru a-şi rezolva problemele lor. Dacă nu puteți evita această situaţie, ar trebui să învățați să spuneți "Vă voi ajuta mai târziu!". Puteți fi doar într-un singur loc la un moment dat și există doar 24 de ore pe zi.

×
Subiecte în articol: Horoscop horoscop 12 octombrie 2021
Parteneri
Lavrov arată spre Moldova și spune că ar putea avea soarta Ucrainei
x close