Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi excepțională pentru Berbeci, Săgetătorii au magnetism

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi excepțională pentru Berbeci, Săgetătorii au magnetism

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua ne subliniază voluntarismul, trebuie să venim cu idei personale, să gândim cu mintea noastră și să ne spunem părerea. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi excepțională pentru Berbeci, Săgetătorii au magnetism
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2022   •   08:40

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, este excepțională această zi chiar dacă nu sunt neapărat pe placul tuturor sau sunt un pic cam intempestivi, dar măcar sunt foarte onești și lucrurile se pot clarifica. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de adevăruri pe care le află de la alții și e bine să fie discreţi deocamdată sau să decanteze cu răbdare lucrurile pe care le află. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, foarte bună zi în plan social, își întâlnesc oamenii asemenea lor, cu care pot comunica lucruri care inspiră. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de autoritate. Își spun cuvântul și nu se lasă intimidați de șef sau de persoane care vor să se impună. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii au discursuri morale astăzi sau pur și simplu fac propagandă credințelor și convingerilor lor, dar au și înțelepciune. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele, foarte bună zi pentru a identifica o claritate ce nu funcționează, unde greșesc și ce nu merge. Au puterea de a privi cu luciditate și cu curaj la propriile erori. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

La Balanțe, ziua este marcată de faptul că sunt foarte tranșante și nu lasă omul să nu spună ce are pe suflet, pentru că vor să se lămurească, mai ales în relațiile apropiate.

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii, la locul de muncă, sunt vehemenți și apără un anumit sistem de valori sau un anumit stil de lucru și nu fac rabat de la asta. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de farmec și pot fi foarte convingători, şarmanți, au magnetism și pot face mici cuceriri.

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim astăzi de puterea de a analiza mai ales problemele din casă și de a avea curajul să înfrunte lucrurile care nu funcționează și chiar de a se privi pe ei înșiși cu o analiză rece, cu luciditate și cu sobrietate. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vorbim de o zi în care caută adevărul, nu țin în partea nimănui și e bine că sunt echidistanți, dar se pot înflăcăra la anumite idei pe care le cuprind astăzi cu mintea. 

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, vorbim de multă atenție, luciditate, foarte mult pragmatism. Nu e specific lor neapărat, dar astăzi au acest pragmatism când e vorba de bani, de câștiguri și de onorarii. Și este foarte bine pentru ca, prin curaj, să-și apere drepturile financiare. 

O zi care ne face atenți la realitatea în care trăim și, de asemenea, să ne spunem cu voce tare opinia.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close