Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Vărsătorii muncesc mult

HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Vărsătorii muncesc mult

HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Vărsătorii muncesc mult
Sursa foto: sursă foto: captură foto Antena 3
13 Aug 2019   •   11:11

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de marți, 13 august 2019. O zi în care avem parte de schimbări  de atitudine și viziune.  Ne depășim limitele și obținem rezultate bune.

HOROSCOP BERBEC. Au parte de schimbări de atitudine, de gândiri în anumite circumstanțe, care conduc către schimbări pozitive.

HOROSCOP TAUR. Se bazează pe prieteni. Primesc sfaturi care le îmbunătățesc rezultatele.

HOROSCOP GEMENI. Au parte de câștiguri morale, mai degrabă decât financiare. Au capacitatea de a transforma fiecare avantaj într-un atu.

HOROSCOP RAC. O zi a viziunii de viitor pe plan emoțional. Comunică cu partenerul și ia decizii.

HOROSCOP LEU. Au parte de reușite pe plan profesional. Au parte de câștiguri substanțiale

HOROSCOP FECIOARĂ. Este o zi în care își pot arăta calitățile pe plan personal. Sunt empatice și analitice.

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt centrate pe ceea ce au de făcut. Nu îi interesează ce se întâmplă în jur, își focusează energia într-o direcție bună.

HOROSCOP SCORPION. Este o zi a analizelor și a discuțiilor, mai ales pe plan financir. Au nevoie de o analiză clară și se bizuie pe sfatul unor specialiști.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. O zi bună pe plan financiar. Trăiesc o zi a abundenței în special pe plan financiar. Își gestionează resursele.

HOROSCOP CAPRICORN. Își analizează și slăbiciunile și calitățile. Pot avea parte de o schimbare radică în ceea ce privește viziunea de viață.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Muncesc mult pe plan profesional. Culeg roade pentru viitor, dacă se țin de treabă vor avea parte de rezultate deosebite.

HOROSCOP PEȘTI. Primesc un ajutor din partea unei persoane mai în vârstă sau o persoană influentă. Trebuie să folosească sfaturile primite foarte înțelept.

×
Subiecte în articol: astre Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close