Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 februarie 2019. Berbecii nimeresc într-un anturaj în care nu se simt bine, Taurii primesc un sfat excelent

HOROSCOP 13 februarie 2019. Berbecii nimeresc într-un anturaj în care nu se simt bine, Taurii primesc un sfat excelent

HOROSCOP 13 februarie 2019. Berbecii nimeresc într-un anturaj în care nu se simt bine, Taurii primesc un sfat excelent
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Feb 2019   •   16:59

Horoscop Vărsător. Joci un rol important în grupul din care faci parte, fie că e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tăi. Lumea îţi apreciază sfaturile şi compania, pentru că eşti o sursă de energie pozitivă pentru ei. Ştiu că întotdeauna se pot baza pe ajutorul tău, pentru că tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât ei, deci le poţi fi de folos când ei se simt blocaţi în ceaţă. Au darul de a-i învăţa pe alţii ce să facă, de parcă tu ai fi o enciclopedie amplă de soluţii şi răspunsuri, la care se poate apela uşor. O faci cu sinceritate şi necondiţionat doar pentru că tu deţii soluţia pentru ei: de ce ai ţine-o doar pentru tine?

Horoscop Peşti. Pune-ţi mintea la contribuţie şi preia conducerea proiectului în care eşti implicat. E nevoie de o minte lucidă, organizată şi de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici să laşi lucrurile la voia întâmplării, nici să aştepţi să cadă din senin, ci totul depinde de felul în care aranjezi tu toate detaliile. Cu cât eşti mai precis în decizii, cu cât aşezi toate aspectele la locul potrivit în momentul potrivit, cu atât succesul final va fi mai vizibil. Sunt momente în care e nevoie de un dram de rigurozitate, de limitări şi legi menite să restabilească ordinea corectă a lucrurilor, deci respectă-le cu stricteţe. E în beneficiul tău!

Horoscop Berbec. Deşi ai chef de discuţii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviţi interlocutori. Nimereşti într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toţi încât e o povară şi pentru tine să păstrezi atmosfera vie în astfel de medii. Dar noroc că apari tu, pentru că ai un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acţiune. Dacă tu nu ai intervenit în acest spaţiu cu aerul tău tineresc şi cu dorinţa de distracţie, toţi s-ar fi complăcut într-o linişte mohorâtă, ca atare sosirea ta seamănă cu o rază de soare.

Horoscop Taur. Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscop Gemeni. O gafă infantilă comisă de un amic te ţine pe tine acum pe loc. Trebuie să lupţi alături de el să repare greşeala, dar cel mai tare te doare faptul că tu nu ai avut nicio vină. A fost numai contribuţia lui iar acum el încearcă să se şteargă pe mâini de această faptă, pasând vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor şi de ironie, nu cu răutate, dar nu meriţi tu să dregi oalele sparte de alţii, oricât de buni prieteni aţi fi. Dacă celălalt a greşit, să repare, fără a te atrage şi pe tine în greşeala sa!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: astrologie astre Horoscop zodie Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close