Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au noroc la bani, veşti bune pentru Raci

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au noroc la bani, veşti bune pentru Raci

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Este ziua în care ducem la bun sfârșit o treabă pe care am început-o și putem fi mulțumiți de rezultatele muncii noastre. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au noroc la bani, veşti bune pentru Raci
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2022   •   08:18

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot câștiga bani de pe urma hărniciei lor sau, în tot cazul, au un beneficiu la finalul acestei zile.

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, mobilizarea este cea mai importantă și argumentele pe care le au, motivațiile pe care le au pentru a trece la treabă. Și nu pot să se mintă, nu pot face un lucru doar pentru că trebuie, trebuie să le și placă sau să-i convingă. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, în cazul lor, mai fac lucruri și pentru că trebuie sau pentru că au apucat să promită. Și de aici lecția că nu întotdeauna trebuie să impresioneze spunând mai mult decât pot face. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de lucruri bune, venite și prin alții sau datorită colectivității, echipei, grupului sau prietenilor. Sunt foarte sociali azi și află lucruri importante, utile pentru ei, de la alții. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, sunt foarte conștienți de interesul lor și de drumul pe care îl au acum de făcut și nu se lasă abătuți. Sunt foarte pragmatici și impun decizii și celor cu care lucrează. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele știu să-și ceară drepturile în fața autorităților și poate chiar cu o lege în mână sau cu un contract în mână, dar câștigă, poate unii chiar în instanță. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanță, ziua este aducătoare de fler în afaceri. Nu câștigă de pe urma unei munci, ci de pe urma abilității cu care își speculează foarte bine atuurile sau contextele în care se află. Au o zi bună și pentru sănătate. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii, atenți la relații, mai ales în după-amiaza acestei zile, pentru că de întâlniri, de felul în care discută, de felul în care pledează, au șanse să câștige un parteneriat foarte bun.

Horoscop 12 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, lucru spornic astăzi și asta pentru că toată lumea se mobilizează și știu să-i motiveze și pe alții.

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii fac ceva la care se pricep foarte bine și pot chiar să predea altora lucrurile la care se pricep. Dau sfaturi foarte utile. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au nevoie să se concentreze și să se ocupe de ei. Poate lucrează mai bine fără alții sau dacă dau ordine, dar fără să-i urmărească pe alții. 

Horoscop 13 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, e vorba de informații profesionale de care au nevoie sau de niște date precise de care au nevoie și la care au șansa să ajungă. În felul acesta, lucrurile se rezolvă. 

Trebuie să fim pragmatici, cu picioarele pe pământ și lucrurile cumva se rezolvă tot cu ajutorul nostru și prin felul nostru. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close