Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele, atente la sănătate. Racii au parte de cheltuieli

Horoscop 14 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele, atente la sănătate. Racii au parte de cheltuieli

Horoscop 14 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a orgoliilor astăzi, să fim atenți și să avem mai mult tact în relațiile cu cei din jur.

Horoscop 14 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele, atente la sănătate. Racii au parte de cheltuieli
de Georgiana Adam    |    14 Iun 2021   •   08:38

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au niște idei foarte originale, fac lucrurile după propria lor minte și nu e deloc rău, însă trebuie să explice mai atent celor din jur ce au de gând să facă.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, simt că sunt prinși pe picior greșit, mai ales în relația cu autoritățile sau cu persoanele foarte importante, dacă li se cere ceva ce nu sunt de acord să facă sau nu au chef.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenție la niște acte sau la niște vorbe pe care le-au spus ei, promițând ceva ce nu pot face în acest moment.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, banii pot fi vizați astăzi, poate o cheltuială mai mare sau mai mică, o pagubă, trebuie să intervină și să rezolve lucrurile, iar asta le scoate ceva bani din buzunar, importat este că se rezolvă.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce un temperament înflăcărat și orgoliu foarte mare. E bun atunci când au ei de făcut lucruri și este nevoie de curaj, de îndrăzneală, dar în relațiile cu ceilalți riscă să îi supere pe apropiați.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare o atenționare cu privire la seninătate, poate corpul sesizează o schimbare. În domeniul profesional, mult efort pentru a corecta greșeală altcuiva.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate aduce socializare, întâlniri, pot fi un pic invidioase, pentru că cineva a făcut un lucru la care și ele s-au gândit, dar despre care au vorbit și iată că ideile se mai și împrumută.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce autoritate și autoritarism, sunt nevoiți să se impună într-un mod autoritar, pentru ca lucrurile să iasă bine. Gestul cuiva îi surprinde și iau măsuri.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt preocupați de adevăr, își fac dreptate poate un pic mai vehement sau mai violent, sunt surprinși de un act, care poate nu vine sau dacă vine nu îi favorizează.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt cu gândul la bani, care sunt cheltuiți nu din cauza lor, pentru că ei sunt economi în această perioadă, ci din cauza partenerului de viață sau a unei pagube produse de cineva apropiat.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi surprinși de felul în care reacționează cineva față de ei, rămâne să își analizeze comportamentul și să vadă ce a provocat acea reacție.

Horoscop 14 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Peștii muncesc de zor, este o zi de efort, dar trebuie să fie atenți și la sănătate, există risc de afectare din cauza efortului fizic la muncă.

O zi un pic complicată, care ne cere mai multă atenție, atât în relațiile din jur, cât și la muncă.

×
Subiecte în articol: Horoscop iunie Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close