Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 octombrie 2021. Capricornii debordează de romantism, Gemenii evoluează profesional

Horoscop 14 octombrie 2021. Capricornii debordează de romantism, Gemenii evoluează profesional

Horoscop 14 octombrie 2021. Capricornii debordează de romantism, Gemenii evoluează profesional.

Horoscop 14 octombrie 2021. Capricornii debordează de romantism, Gemenii evoluează profesional
Sursa foto: Pexels/Polina Zelenina
de Andreea Ştefan    |    13 Oct 2021   •   15:24

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Berbec

Fie că sunteți singuri sau într-o relație, veți oscila între tentația de a rămâne în zona de confort sau a explora noi opțiuni. Astrele vă sugerează să vă urmați pasiunile și să nu ignorați posibilitățile care vi se oferă. Este o zi în care se pare că puteți convinge pe oricine de orice, dar e bine să vă folosiți în mod pozitiv această capacitate. La muncă, prioritar este lucrul în echipă. Un prieten s-ar putea să vă ceară un favor ușor de îndeplinit, astfel că vă va fi și dumneavoastră ușor să acumulați puncte în ochii acestuia.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Taur

Nativii sunt recunoscuți pentru faptul că se țin de cuvânt, atât în viața personală cât și în viața personală, însă energia lui Uranus vă inspiră o schimbare interioară. Nu e nimic rău dacă apare puțin haos, așa că puteți să îi dați curs. La muncă, pe măsură ce vă concentrați ambițiile pe sarcinile zilnice, încep să apară și oportunitățile în carieră. Muncă în plus făcută astăzi își va arăta roadele mai târziu. În dragoste, astrele spun că e o zi bună să filtrați sau, și mai bine, să flirteze cineva cu dumneavoastră.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Gemeni

O zi în care Gemenii sunt invitați să dea curs chemărilor inimii. Unii ar putea lua legătura cu persoane aflate la distanță, în timp ce alții  își vor cumpăni următoarea mutare. Astăzi, ce vă vine în minte va putea fi dezvoltat în viitor, ceea ce va avea o influență pozitivă asupra evoluției dumneavoastră profesionale. Pe ansamblu, ziua va fi cu suișuri și coborâșuri dar lucrurile se vor tempera în a doua parte a intervalului.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Rac

Uitați-vă bine la ceea semnele pe care le primiți de la persoane și la cum reacționați în consecință. Cerul de joi vă încurajează să vă scufundați în propriile emoții și să le lăsați să vă ghideze astăzi. Este o zi ideală pentru tot ce ține de partea spirituală și dezvoltarea personală. Pătratul Lunii cu Uranus, care își schimbă cursul mai târziu, poate oferi informații clare asupra grupurilor de prieteni sau angajamentelor comunității.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Leu

Concentrați-vă asupra persoanelor importante din viața dvs. Peisajul cosmic de joi găsește luna mărșăluind prin Vărsătorul care caută soluții, ajutându-vă să vă echilibrați nivelurile actuale de oferire și preluare în parteneriatele dvs. Petreceți ceva timp aprofundând aceste conexiuni atât de importante - fie că sunt prietenii, iubiți sau aliați. Mai târziu, pătratul Lunii cu Uranus poate aduce o schimbare de ritm pozitivă în ceea ce privește cariera.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Fecioară

Astăzi este o zi perfectă pentru a vă pune în lumina reflectoarelor atuurile și veți fi extrem de productiv. Căutați să realizați lucruri și nu mai aveți obstacole în cale care să vă împiedice pe drumul spre succes! Luna rotește prin Vărsătorul orientat spre viitor, ajutându-vă să vă concentrați asupra țelurilor pe care le aveți. Mai târziu, cearta Lunii cu Uranus poate oferi schimbări de plan în jurul întreprinderilor educaționale și planurilor de călătorie.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Balanță

Universul vă testează abilitatea de a judeca într-o multitudine de situații, dragi Balanțe! În ciuda stresului și anduranței, veți descoperi că aveți parte de un timp minunat. Ziua de azi vă încurajează să priviți spre partea luminoasă a lucrurilor, spre ceea ce vă bucură, mai mult decât spre ceea ce vă împovărează. Astrele vă sunt favorabile și în relațiile amoroase. Succes!

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Scorpion

E ok ca astăzi să împrumutați ceva de pe Pământ și să duceți în cer. Sunteți deosebit de sensibili și dedicați familiei și celor apropiați, astăzi. Stați departe de mulțime, închideți-vă telefonul, faceți-vă poftele culinare și, în general, relaxați-vă! O zi potrivită să avansați în relația cu partenerul.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Săgetător

Lucrurile cu siguranță s-au schimbat în modul vostru de abordare a muncii. Sunteți mai înclinați să acordați timp vieții de familie. Găsiți mai ușor acum echilibrul între stres și relaxare. Vă ascultați și vocea inimii nu numai pe cea a minții. Alte noi schimbări vă așteaptă la orizont, deci pregătiți-vă!

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Capricorn

Vă bucurați de forțe proaspete și debordați de romantism. Ar fi bine să renunțați la unele obiceiuri vechi și vă încercați lucruri noi. Totodată, este o zi ideală pentru a vă pune la punct situația financiară și pentru a vă aminti de vechile talente.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Vărsător

Ar fi bine să fiți mai blânzi cu propria pesoană. În plus, aveți tendința de a plasa logica înainte de toate și trebuie să vă amintiți că sunteți doar oameni. Aveți nevoie să vă răsfățați, să vă îngrijiți de starea de sănătate și simțiți nevoia de independență. Pot să apară schimbă acasă.

Horoscop 14 octombrie 2021 pentru Pești

Aveți o tendiță naturală de a absorbi influențele oamenilor din jur, chiar și când nu intenționați să faceți acest lucru. Este recomandat să vă luați un timp pentru voi, să reduceți interacțiunea socială și punerea celorlalți pe primul loc. Astrele pot influența comunicarea, mai târziu, și veți realiza cum să vorbiți mai eficient cu cei din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close