Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Racii întâlnesc o persoană importantă, Taurii au un moment unic în viaţă

Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Racii întâlnesc o persoană importantă, Taurii au un moment unic în viaţă

Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Nativii din zodia Rac întâlnesc o persoană extrem de importantă, în timp ce Taurii au parte de un moment unic în viaţă.

Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Racii întâlnesc o persoană importantă, Taurii au un moment unic în viaţă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2024   •   16:35

"Toate s-au aliniat, ceea ce înseamnă o infuzie foarte puternică de energie pe care trebuie să ştim să o folosim corespunzător. Şi ce este mai spumos abia acum vine, între 17 şi 22 aprilie o conjuncţie destul de rară, între Jupiter, cea mai bună dintre planete, şi Uranus, care ne pregăteşte surprize. Ele se întâlnesc o dată la 14 ani. Vor face o conjuncţie. Conjuncţia înseamnă atunci când planetele sunt la acelaşi grad, dar pe data de 8 mai, ştiu că depăşim un pic perioada noastră, va ajunge din urmă Luna Nouă, care se va forma pe zodia Taur, va ajunge din urmă această conjuncţie Jupiter-Uranus, ceea ce eu găsesc că este o perioadă plină de oportunităţi, mai ales că vorbim despre Jupiter, Marele Benefic.

Uranus este o planetă, care undeva în plan spiritual înseamnă şi conştiinţa noastră. Nu urmăriţi să daţi tunuri sau să vă pice, pentru că Taurul este, totuşi, o o zodie legată de bani, dar poate ne deschide un pic mintea la un nivel mai înalt. Să avem un pic înţelepciune şi să ne bucurăm, să înţelegem că până la urmă bagajul nostru şi bunăstarea noastră, toată averea noastră intelectuală, spirituală vine din valorificarea tuturor oportunităţilor şi din a fi conştienţi de tot ce avem noi mai bun pe planeta Pământ. Este un nou start, Jupiter este o planetă care propune, cu tot cu Luna Nouă, o traiectorie de 12 ani. Uranus este o planetă care are arc de cerc de 84 de ani, ceea ce înseamnă că cei care se vor gândi la generaţiile următoare, la o investiţie pe termen lung, sunt bineveniţi.

După călătoria noastră pe Pâmânt, călătoria continuă în altă parte. Pot fi şi speculaţii pe termen scurt, pentru că Luna are un arc de cerc de o lună, oportunităţi pe un an de zile pentru cei care cred mai degrabă ce le aduce anul. Pe de altă parte, apropos de înţelepciune, pentru că Jupiter nu guvernează doar traiectoriile lungi, cât şi înţelepciunea, adevărul, cinstea şi corectitudinea, şi legalitate. Cei care într-adevăr au senzaţia lor că norocul lor va veni fără să investească, Jupiter ne învaţă despre libertate. Ca să ne putem bucura în libertate de ceea ce agonisim, tot noi trebuie să dăm la lopată, să muncim. Pentru că altfel nu te bucuri.

Pe data de 26 aprilie, Mercur intră în mişcare directă, nu mai este retrograd, este în Berbec şi vor ieşi din foc anumite idei. Trebuie să luptăm mai mult pentru ideile noastre. Vom avea şi o oarecare perioadă fără planete retrograde, ceea ce este de bine", a spus Cristina Demetrescu la Vorbeşte Lumea.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecii ar trebui să monetizeze tot ce au mai bun, în această perioadă, să îşi valorifice toate oportunităţile pentru că această mare conjuncţie la ei se situează pe sectorul banilor pe care îi muncesc, banii primiţi din salariu. Poate să îşi negocieze salariul, poate să îşi mărească salariul, să se angajeze într-un loc nou. Dar pe de altă parte, cumva, să fie conştienţi că acum este momentul să câştige bani mai mulţi vizavi de ceea ce sunt pregătiţi să ofere.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Taur

Pentru Tauri este momentul unic în viaţă. O dată în viaţă. E totul bazat pe viziunea pe care o ai, viziune creativă. Să nu vă aglomeraţi prea mult perioada asta, pentru că această conjuncţie se formează pe Taur, ceea ce înseamnă eu cu mine, eu din mine trebuie să născocesc ceva, trebuie să creez ceva. Şi mai mult, această conjuncţie, care e foarte puternică, e foarte magnetică şi atrage spre noi tot ce avem nevoie. Liber la tot ce vă doriţi. Taurul e cam leneş, se mişcă greu, e o zodie pasivă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Vindecări, care vin nu neapărat prin soluţii miraculoase, dar acele tipuri de terapii care lucrează cauzele, subconştientul. Undeva, cauzele unor probleme de sănătate sau ale unor dezechilibre sunt undeva în subconştientul nostru, în felul nostru de a gândi subtil. Pentru că noi gândim pentru aşa vrem să gândim, nu ştim că este greşit. Şi atunci, a căuta tipul acela de terapie care rezolvă tot felul de dezechilibre vindecând cauzele, nu efectele. Este o perioadă foarte bună pentru vindecare şi pentru a găsi pe cineva care să îndrume.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racii sunt ajutaţi. O persoană importantă apare în viaţa lor. Sunt ajutaţi să facă un pas important în viaţa lor, nu doar în carieră, cât şi în activitatea lor independentă. Poate este cineva care le creează mai multă încredere. Şi trebuie să deschidă gura, să vorbească despre problemele lui, să ceară ajutorul. Undeva acolo sunt persoane care îl aşteaptă pe Rac să spună ce are de spus şi să îşi manifeste intenţiile. Poate vrea să facă un pas, dar nu are curaj.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Leu

Pentru Lei, perioada nu vine doar cu oportunităţi profesionale, ci cu recunoaştere profesională, iar acei Lei care au senzaţia că nu are de unde să vină această oportunitate înseamnă că ei de foarte multă vreme stau într-un loc mort. Trebuie să o ia de la capăt, să meargă în altă parte. Dacă te ştii cu un potenţial şi nu te evidenţiază nimeni acolo, gata, s-a terminat.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să spargă o graniţă, trebuie să plece în acel necunoscut de care, de obicei, le este frică. Asta este vorba Fecioarei: mi-e frică de necunoscut, mi-e frică să încerc. Dacă nu încerci nu ai de unde să ştii dacă o să reuşească. Că e vorba de şcoală, de un drum, de o călătorie, de o vizită, de o invitaţie, de o schimbare de meserie prin studii, de a schimba un pic perspectiva, pentru că există o barieră. Poate te pricepi la altceva. Să depăşească frica.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Balanță

Pentru Balanţe e o peroadă bună din punct de vedere financiar, pot apărea moşteniri, pot apărea bani din vânzări, oportunităţi. Uranus aduce lucruri peste noapte, nu ştim că se întâmplă. Dar cineva le poate seduce, le poate convinge să investească în burse, s-ar putea să nu se priceapă foarte bine. Sau în tot felul de metode moderne de investiţie.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Scorpionii au o şansă de împăcare în aceste două săptămâni, pentru că acolo sunt câteva tensiuni în zona relaţiilor cu condiţia schimbării majore. Scorpionul este o zodie a schimbării, adică să batem moneda pe aceeaşi situaţie doar aşa ca să ne vedem cu sacii în căruţă nu merge de data aceasta şi poate ajunge, într-adevăr, la o ruptură. Dacă Scorpionul, în aceste două săptămâni, nu ştie să facă o schimbare, nu doar să o promită, ci să o şi facă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători este o perioadă foarte bună pentru a se ocupa de metabolismul lor, de sănătate, de a schimba o medicaţie, care poate nu le face foarte bine, de a începe un tratament. Dar sunt şi oportunităţi foarte bune din punct de vedere profesional. Pe parte profesională, fie că sunt proiecte personale, fie că vin propuneri din altă parte, ştiu ei mai bine ce este bine şi ce nu este bine pentru ei.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Capricornii dau pe afară de talent în această perioadă, chiar dacă ei nu se consideră mari artişti. Bine, unii sunt, dar pe de altă parte, dacă se simt creativi, să dea frâu liber imaginaţiei. Şi iubirea le intră pe geam. Sunt într-o fază de creaţie, de procreere.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Vărsătorii pot face schimbări de casă, de domiciliu, pot afla despre o oportunitate. Poate nu le stă gândul la o investiţie, dar găsesc o reducere. Şi pot primi veşti că li se măreşte familia. Atenţie, de multe ori veştile sunt surpriză. De la cine nu te aştepţi.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Pești

Peştii, dincolo de faptul că ar putea să îşi cumpere chiar şi o maşină în această perioadă, mai ales după acea Lună Nouă. Este o perioadă bună pentru revelaţii, pentru a citi. Nu în ultimul rând, se pot apuca de o şcoală, pot primi o autorizaţie pe care o aşteaptă de mult timp. Pot ieşi nişte acte pe care le voiau de foarte multă vreme.

×
Subiecte în articol: horoscop cu Cristina Demetrescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close