Antena 3 Horoscop Horoscop 15 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii primesc o informaţie vitală, Berbecii câştigă bani

Horoscop 15 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii primesc o informaţie vitală, Berbecii câştigă bani

de Denisa Nedelcu    |    15 Iul 2020   •   08:41
Horoscop 15 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii primesc o informaţie vitală, Berbecii câştigă bani
Sursa foto: Antena 3

O zi bună pentru toată lumea, pentru că ne descurcăm, în general, cu propriile noastre forţe, dar şi inspiraţia de la alţii contează. Totodată, pragmatism astăzi, învăţăm o activitate nouă sau învăţăm să folosim tehnologia. În tot cazul, la finalul zilei ne simţim mai pricepuţi. 

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - pot câştiga bani sau pot avea nişte rezultate foarte bune în activităţile pe care le desfăşoară.

Taur - se manifestă geniul pragmatic. Dacă au de rezolvat ceva, trebuie să inventeze ei o soluţie şi sunt foarte capabili de asta.

Gemeni - se descurcă într-un mod absolut miraculos. Poate fără mari eforturi, iar problema care le stătea pe cap se rezolvă de la sine. Au şi foarte multe veşti pe care le află în jurul lor, nu trebuie să intre în bârfe.

Rac - o zi foarte bună, cu surprize, s-ar putea să primească o invitaţie de la un prieten sau un cunoscut sau fac cunoştinţă cu cineva şi se leagă repede o simpatie şi cumva asta le face ziua foarte bună.

Leu - au succes, cineva le apreciază geniul de a şti înaintea altora, de a intui înaintea altora ce se întâmplă. Oricum, se pot felicita că au fost printre puţinii care au văzut o cale bună.

Fecioară - O zi de apreciere şi succes din partea şefilor sau din partea autorităţilor, se simt confirmaţi, e ca şi când ar reuşi la un examen.

Balanţă - ziua aduce spor material, pot găsi un obiect pierdut, pot recupera un obiect pe care erau gata să-l arunce, o rezolvare patrimonială, repararea unui obiect stricat în casă. În tot cazul, au un plus acolo unde vedeau o pagubă.

Scorpion - ziua este foarte valoroasă sub aspectul relaţiilor. Gânduri bune, discuţii bune, negocieri, dezbateri foarte productive, constructive, cu nişte persoane importante, pentru o activitate, un proiect pe care îl derulează.

Săgetător - sunt în formă profesională foarte bună, fac lucruri pe care le cunosc foarte bine, deci nu e complicat şi nu îşi bat capul cu lucruri noi, dar cumva intervin salvatori, pentru că toată lumea îi vede ca pe îngerii protectori la locul de muncă.

Capricorn - au o zi care aduce inspiraţie şi originalitate, mai ales în proiecte noi şi activităţi noi, iar acest lucru le dă speranţă că pot să se descurce pe o nouă cale de realizare. Au relaţii bune şi cu copiii. 

Vărsător - ziua aduce conservatorism sau o reuşită într-o activitate pe care o stăpânesc foarte bine. E posibil să fie începută demult şi acum să existe o încheiere în această zi, cu succes şi au sentimentul că şi banii sunt aproape.

Peşti - primesc o informaţie vitală pentru ei, fie că le lămureşte o enigmă, fie le confirmă ceva ce ştiau, în tot cazul există o clarificare care le ia o piatră de pe inimă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close