Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii încep în forță, Săgetătorii sunt foarte inspirați

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii încep în forță, Săgetătorii sunt foarte inspirați

Horoscop 16 - 22 august 2021. O săptămână importantă cu multe responsabilități și tocmai de aceea putem rezolva sau putem lua decizii foarte importante care ne și onorează și ne deschid perspective de viitor. Lună Plină duminică pe axa creativității, dar și a ingeniozității și a expresiei personale.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii încep în forță, Săgetătorii sunt foarte inspirați
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    15 Aug 2021   •   12:05

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni și marți, sunt sub semnul justiției, deci multe acte. Sau se documentează pentru a rezolva juridic, legal anumite aspecte. Mijlocul săptămânii e în forță, în putere, autoritate, verticalitate, deci au posibilitatea să dirijeze lucrurile cum îi doresc.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, foarte bun începutul de săptămână pentru a-și face nilte calcule financiare luni și marți. Trebuie să găsească soluții creative și ingenioase în legătură cu investițiile și cheltuielie lor. Pentru miercuri și joi, acte oficiale, au nevoie de tot felul de persoane care le pot rezolva lucrurile și știu să se descurce. În weekend sunt conectați la obiectivele lor.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, începutul de săptămână este fructuos în legătură cu relațiile. Au întâlniri diverse și reușesc să deschidă niște uși, niște canale. Calcule financiare, miercuri și joi, foarte minuțioase. Vor să facă economie și să rezolve anumite lucruri cu pierderi cât mai puține. În weekend, călătorii.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, muncă multă luni și marți. Atenție la aspectele juridice - poate că un aspect dintr-un contract le atrage atenția sau se preocupă mai mult de drepturi și obligații ale colegilor. Miercuri și joi, contacte diverse cu persoane importante. În weekend, răsfăț.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, un început de săptămână cu creativitate, ingeniozitate și spontaneitate. Modelează proiectele lor cu tot felul de lucruri noi pe care le aduc. Muncă asiduă pentru miercuri și joi și trebuie să folosească foarte eficient timpul și resursele. În weekend sunt alături de diverse persoane și pot face noi cunoștințe.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Luni și marți sunt atente la ele, ce au și ce nu au pentru a-și putea desfășura mai departe activitatea. Au parte și de întâlniri sau discuții în familie. Miercuri și joi, zile foarte frumoase și foarte efervescente, cu tot felul de ingeniozități. Muncesc mult și cu spor. Joi, rezultate financiare. În weekend mai fac lucruri bune și pentru alții.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Informațiile sunt foarte prețioase și balanțele le vor culege la începutul săptămânii. Luni și marți vor face investigații, vor afla lucruri noi de la diverse persoane sau for face tot felul de cercetări pentru a-și răspunde la unele întrebări sau pentru a vedea o problemă și din alte unghiuri. Miercuri și joi balanțele vor ordona cu mare atenție informațiile culese. De asemenea este posibil să aveți discuții în familie la mijlocul săptămânii, despre niște planuri sau niște proiecte de viitor. În weekend se anunță distracție pentru că au terminat tot ce aveau de făcut săptămâna asta.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionul are un interes mare pentru bani, luni și marți, apar cheltuieli diverse, unele pot fi evitate sau ordonate, în așa fel încât pierderea să nu fie chiar atât de mare, altele, în schimb nu pot fi evitate, pentru că în unele scopuri și interese trebuie să scoatem niște bani din buzunar. Miercuri și joi scorpionii vor fi foarte economi poate, puțin preocupați de aspectele contabilicești sau birocratice, au multe hârtii peste care ar trebui să arunce o privire. În weekend scorpionii vor petrece alături de familie și probabil musafiri.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt foarte inspirați luni și marți, foarte intuitivi, în legătură cu oamenii dar și cu situațiile și au un mare dar, de a anticipa niște efecte, mai mult decât o fac cei din jur, de aceea  cumva se auto avertizează dacă e bine sau rău să facă anumite lucruri, în funcție de cum prognozează ei că se vor desfășura în viitor. Miercuri și joi vor face niște calcule financiare, de cheltuieli și de investiții. În weekend se anunță călătorii pentru nativii săgetător, atât cu treabă cât și de distracție

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, începutul de săptămână e mai anemic, luni și marți fie sunt preocupați să rezolve niște lucruri din urmă sau le-a rămas ceva pe cap, nu prea își găsesc ritmul. Miercuri și joi vor fi în formă și se pot ocupa și de lucrurile mai obositoare, mai ales cele birocratice și vor ieși foarte bine din toate conjuncturile, de aceea întâlnirile mai dificile ar fi bine să le lase de miercuri încolo.În weekend capricornii vor avea ceva cheltuieli, de dragul cuiva, pentru a crea niște momente frumoase, dar și le asuma.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru vărsător, luni și marți sunt zile foarte sociale cu foarte multe preocupări legate de impactul pe care munca, gesturile lor, cuvintele lor îi afectează pe cei din jur. De aceea sunt foarte reflexivi și miercuri și joi și întorc o problemă pe toate fețele, își asumă niște responsabilități, pot avea și discuții clarificatoare, lămuritoare cu cineva. Mijlocul săptămânii este favorabil și pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale. În weekend sunt în formă și sunt foarte fericiți.

Horoscop 16 - 22 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au mari responsabilități, luni și marți, trebuie să fie atenți și cu șefii, să respecte niște coduri sau niște norme instituționale. Sunt foarte atenți cum discută, ce discută, cum pun problema, mai ales dacă au niște întâlniri importante. Miercuri și joi sunt zile foarte bune, peștii au reușite, sunt apreciați, au întâlniri de tot felul, sunt foarte atenți la tot ce ține de marketing și de publicitate. În weekend se distanțează și își încarcă bateriile.

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close