Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac un pas înapoi, Leii pot da lovitura

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac un pas înapoi, Leii pot da lovitura

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Poate fi dificil, astăzi, să ştim ce vrem sau să ne apărăm drepturile. Ezităm un pic şi ne poate fi dificil să ne orientăm în spaţiu sau în relaţie.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac un pas înapoi, Leii pot da lovitura
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2022   •   07:51

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi un pic mai complicată şi ne cere un pic mai multă atenţie şi mai mult pragmatism pe care sperăm că le vom avea.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate fi aducătoare de confuzii, mai ales în prima parte a zilei, mai ales privind banii: ce îşi doresc ei de la cei din jur. Şi poate fi greu să susţină un onorariu.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au şi ei emoţii, azi, şi discuţii multe, mai ales în plan sentimental. Vor să convingă pe cineva de sentimentele lor sau să facă o investiţie pentru plăcerea lor.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ar fi bine mai mult să asculte şi să observe cu atenţie ce îşi doresc, ce vor, ce fac ceilalţi, ce spun.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Relaţii dificile de prietenie pentru că toată lumea trage de ei şi le cere ceva şi pot avea sentimentul că pierd energie şi că nu vor să facă parte dintr-un grup.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate fi bună din punct de vedere financiar, adică pot ajunge la rezultate, pot realiza ceva astăzi, dar cu foarte mult efort şi poate că nu sunt foarte drăguţi cu cei din jur pentru a-şi atinge obiectivele.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Discuţii despre bani, dar mai mult de principiu. Dacă e dreptul lor să ceară ce au nevoie, dacă legea permite sau dacă aranjamentele pe care le-au făcut le permit.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Atenţie la cheltuielile altora sau sunt atente la ce cheltuieşte partenerul de viaţă şi nu prea ştiu cum să spună, să pună stop la cheltuieli inutile.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate fi aducătoare de tot felul de cereri, de cuvinte tari pe care le rostesc pentru a-şi apăra interesul, drepturile, sau pentru a cere atenţia pe care şi-o doresc.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii lucrează astăzi şi dacă nu au un obiectiv clar se pot pierde în detalii sau li se poate părea prea obositor şi nemotivant.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte pragmatici şi în iubire. Ştiu ce dau şi ştiu ce trebuie să primească. Deocamdată, însă, ce primesc nu li se pare că este pe măsura investiţiei.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii se mobilizează sau se pregătesc să se mobilizeze pentru un proiect şi o acţiune. Nu prea au chef de interacţiune cu ceilalţi şi e posibil să se dea fugiţi numai pentru a nu fi la o întâlnire.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Mai ales când îşi comunică ideile, trebuie să fie precişi, foarte exacţi, să argumenteze bine şi să aibă cifre, indiferent că este vorba despre partenerul de viaţă sau mai ales cu colegii. E nevoie de precizie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close